Μανθάτης, Σάλιακας σκόραραν στο 3-0 επί της Τσεχίας

Η εθνική Ελπίδων παρέσυρε 3-0 και την Τσεχία στο διάβα της και κάνει όνειρα πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει το καλοκαίρι του 2019 στην Ιταλία.

Μανθάτης, Σάλιακας σκόραραν στο 3-0 επί της Τσεχίας

Η ελληνική ομάδα έβαλε τις βάσεις της νίκης στο 7' με τον Λημνιό μετά από ασίστ του Μανθάτη. Ο παίκτης του Ολυμπιακού σημείωσε το 2-0 στο 31' από πάσα του Κουλούρη.

Η Εθνική έμεινε με δέκα στο 50' όταν ο Γαλανόπουλος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ωστόσο ένα λεπτό μετά (51') ο Σάλιακας έγραψε το 3-0 και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Το τρίτο γκολ ήρθε με περιπετειώδη τρόπο. Ο Λημνιός κέρδισε πέναλτι, ο Κουλούρης το εκτέλεσε, απέκρουσε ο Στάνεκ απέκρουσε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Μανθάτης είχε νέο δοκάρι πριν ο Σάλιακας βρει στόχο.

ΕΛΛΑΔΑ (Αντώνης Νικοπολίδης): Κότσαρης, Σαλιάκας, Πασαλίδης, Νικολάου, Τσιμίκας, Καραχάλιος, Γαλανόπουλος, Μανθάτης (74' Χατζηδιάκος), Ανδρούτσος, Λημνιός (85' Χατζηγιοβάνης), Κουλούρης (82' Βέργος)

ΤΣΕΧΙΑ (Βίτσεσλαβ Λαβίτσκα): Στάνεκ, Βίεσνερ (46' Κράτοσβιλ), Σάτσεκ, Κουλάνεκ, Κνέζλικ, Πούκραμπ, Τρούμπατς, Μάτσεκ (77' Λάντρα), Χάσεκ (46' Ζάγιτς), Κραλ, Λίσκα

Η Εθνική είναι στην πρώτη θέση έχοντας έξι νίκες και μία ισοπαλία σε επτά ματς (τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος). Επόμενα ματς: στην Τσεχία (10 Σεπτεμβρίου) και στην Κροατία (12 Οκτωβρίου).