Καρίμ: "Έτοιμος να δώσω όσα περισσότερα μπορώ στην Εθνική"

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε για την επιθυμία του να βοηθήσει την εθνική του ομάδα αλλά και τα επερχόμενα φιλικά στην προετοιμασία του Ιράν για το Μουντιάλ. 

Καρίμ: "Έτοιμος να δώσω όσα περισσότερα μπορώ στην Εθνική"

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αποτελεί έναν από τους βασικά στελέχη της εθνικής ομάδας του Ιράν. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα βρίσκεται στις βασικές επιλογές του προπονητή του.

Σε δηλώσεις του τόνισε ότι είναι είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί την Εθνική του ομάδα, ενώ ξεκαθάρισε ότι τα φιλικά θα προσδώσουν σε μια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες την απαραίτητη εμπειρία για το επερχόμενο Μουντιάλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιρανού επιθετικού:

"Το πιο σημαντικό στα φιλικά είναι να μαθαίνεις και δεν θα επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Ήμουν σε καλή κατάσταση. Δουλεύω σκληρά και προπονούμαι καλά κάθε μέρα στην ομάδα μου. Θέλω να δώσω όσα περισσότερα μπορώ στην Εθνική, να είμαι πάντα έτοιμος και ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει ποιος θα παίζει. Νομίζω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας. Η Τυνησία είναι παρόμοια με το Μαρόκο που θα αντιμετωπίσουμε στο Μουντιάλ. Χάσαμε αλλά μάθαμε πολλά, αυτό το φιλικό θα μας βοηθήσει στο μέλλον. Δεν μας νοιάζουν τα αποτελέσματα στα φιλικά, έχουμε πολλούς νέους παίκτες χωρίς μεγάλη εμπειρία από διεθνή παιχνίδια και αυτά τα ματς θα τους βοηθήσουν".