Eθνική Ιράν: Αναχώρησε για την Τουρκία
Η Eθνική ομάδα του Ιράν θα δώσει φιλικούς αγώνες στην Τουρκία, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Η Eθνική ομάδα του Ιράν, αναχώρησε σήμερα (18/5) με προορισμό την Τουρκία, όπου θα δώσει φιλικούς αγώνες, πριν κατευθυνθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, για να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.
«Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του Ιράν, που αποτελείται από 22 παίκτες και προπονητικό επιτελείο, αναχώρησε σήμερα το πρωί από την χώρα για την Αττάλεια της Τουρκίας, όπου θα παίξει τον τελευταίο φιλικό αγώνα της πριν αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026», ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.
Στην Αττάλεια, το Ιράν ενδέχεται να δώσει δύο φιλικούς αγώνες, αν και μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί μόνο ένας αγώνας εναντίον της Γκάμπιας στις 29 Μαΐου. Παράλληλα, κατά την παραμονή τους στην Τουρκία, τα μέλη της ιρανικής αποστολής θα ολοκληρώσουν την διαδικασία αίτησης βίζας για τις Ηνωμένες Πολιτείες, εν μέσω της συνεχιζόμενης σύγκρουσης μεταξύ Τεχεράνης και Ουάσινγκτον.