Δυνατό τεστ για την Ελλάδα κόντρα στους «Φαραώ»

Ελλάδα και Αίγυπτος «συγκρούονται» απόψε (21:00) σε φιλικό αγώνα που θα γίνει στο «Letzigrund Stadion» της Ζυρίχης.

Δυνατό τεστ για την Ελλάδα κόντρα στους «Φαραώ»

Μια καλή ευκαιρία προκειμένου οι διεθνείς μας ποδοσφαιριστές να «μετρήσουν τις δυνάμεις» τους αποτελεί το αποψινό (21:00, Epsilon Tv) φιλικό κόντρα στην Αίγυπτο.

Ο Μίκαελ Σκίμπε θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τους διεθνείς μας ποδοσφαιριστές απέναντι σε μια ομάδα που έχει προκριθεί στο Μουντιάλ και οι παίκτες της θα διαθέτουν ισχυρό κίτρινο, αφού άπαντες θα θέλουν να δείξουν στον προπονητή τους ότι αξίζουν μια θέση στην αποστολή που θα ταξιδέψει στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Από την πλευρά τους οι διεθνείς μας θα είναι πιο «χαλαροί», χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι και οι Έλληνες διεθνείς δε διαθέτουν κίνητρα. Τα ισχυρότερα είναι οι μελλοντικές κλήσεις του Γερμανού τεχνικού μας, Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος θα τσεκάρει μάλλον νεότερους ποδοσφαιριστές για να δει κατά πόσο είναι έτοιμοι να ενσωματωθούν στα πλάνα του.

Ο Γερμανός αναμενεται να χρησιμοποιήσει τον Καρνέζη στο τέρμα, ενώ στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Σταφυλίδης, Τζαβέλλας, Μανωλάς και Τοροσίδης. Ο Ζέκα με τον Ταχτσίδη θα βρίσκονται στο κέντρο, ενώ Καρέλης, Δώνης, Λάζαρος και Πέλκας αναμένεται να συμπληρώσουν την ενδεκάδα.