Φοβούνται και υπολογίζουν την Ελλάδα οι αντίπαλοί της στα προκριματικά του Euro

Διαβάστε τις δηλώσεις των αντιπάλων της Ελλάδας στον όμιλο των προκριματικών του Euro 2020.

Φοβούνται και υπολογίζουν την Ελλάδα οι αντίπαλοί της στα προκριματικά του Euro

Πολλές νίκες θέλει να κάνει η Ιταλία η οποία κληρώθηκε μαζί με την Εθνική μας στον 10ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2020, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «Σκουάντρα Ατζούρα», Ρομπέρτο Μαντσίνι.

«Είναι μια καλή κλήρωση, αφού αποφύγαμε τη Γερμανία. Θα πρέπει να προκριθούμε και μάλιστα με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες για να κερδίσουμε θέσεις και να είμαστε σε καλύτερη θέση για την κλήρωση του Μουντιάλ. Θα πρέπει να επιστρέψουμε εκεί που αξίζουμε. Τα παιδιά παίζουν καλά, είμαστε σε καλό δρόμο. Περάσαμε μια δύσκολη κατάσταση και η λέξη που πρέπει να χρησιμοποιούμε τώρα είναι αναγέννηση.
Οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι, αφού δεν θα δω την ομάδα ως τον Μάρτιο, ελπίζω οι παίκτες να συνεχίσουν καλά με τους συλλόγους τους. Θα παρακολουθήσουμε και νέους για να φτιάξουμε το μέλλον».

Ο προπονητής της Φνλανδίας, Μάρκο Κάρνεβα χαρακτήρισε τον όμιλο δύσκολο, ενώ για την Ελλάδα είπε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα της στο ΟΑΚΑ στον αγώνα του Nations League:

«Δεν είναι ο όμιλος των ονείρων μας, αλλά ούτε και καταστροφή. Παρότι δεν ήταν η ευκολότερη δυνατή κλήρωση, είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι. Πιστεύω πως υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης, όμως θα πρέπει να παίξουμε καλά. Υπάρχουν πολλές ισοδύναμες ομάδες, μπορεί ακόμη και η Αρμενία ή και το Λίχτενσταϊν να περιπλέξουν τα πράγματα. Η Ελλάδα είναι ξανά στο δρόμο μας, έχουμε καλές και κακές αναμνήσεις, αλλά έχουμε διάθεση για ρεβάνς μετά το τελευταίο αποτέλεσμα.

Η Βοσνία έχει πολλή ποιότητα, όπως και η Ιταλία. Ούτως ή άλλως δεν υπήρχαν εύκολοι αντίπαλοι στα δύο πρώτα γκρουπ δυναμικότητας. Θα ήταν καλύτερο να παίξουμε με ομάδες του βορρά, αλλά τώρα θα έχουμε ταξίδια στη νότια Ευρώπη και τα εκτός έδρας ματς θα είναι δύσκολα. Πιστεύω πως αν είμαστε υγιείς και παίξουμε στο μέγιστο έχουμε ελπίδες πρόκρισης».

Ο Έντιν τζέκο είπε ότι η Ελλάδα είναι πάντα ένας υπολογίσισμος αντίπαλος και αφού έχρισε φαβορί του ομίλου την Ιταλία, τόνισε ότι οι Βόσνιοι θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση:

«Βρεθήκαμε σε ένα όμιλο που μπορεί να κριθεί απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Η Ιταλία είναι το μεγάλο φαβορί στα χαρτιά, αλλά παίζουμε ξανά με την Ελλάδα, που, φυσικά, δεν μπορούμε να μην τους υπολογίσουμε για την πρόκριση. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να τα δίνουμε όλα, όπως κάνουμε μέχρι τώρα».