Επιστρέφει στην Ιρλανδία ο ΜακΚάρθι

Ο Μικ ΜακΚάρθι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας της Ιρλανδίας, όπως μετέδωσε σήμερα (22/11) το RTE.

Επιστρέφει στην Ιρλανδία ο ΜακΚάρθι

Ο 59χρονος βρέθηκε στο τιμόνι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας από το 1996 έως το 2002, οδηγώντας το στην τελευταία του χρονιά στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο, η παρουσία της ομάδας στη διοργάνωση στιγματίστηκε από τη δημόσια αντιπαράθεση με τον αρχηγό της Εθνικής, Ρόι Κιν, στην Σαϊπάν. Ο ΜακΚάρθι παραιτήθηκε τον Νοέμβριο του 2002.

Όπως μετέδωσε το RTE ο έμπειρος τεχνικός θα φτάσει στο Δουβλίνο μέσα στην εβδομάδα για να διαπραγματευτεί τους όρους του συμβολαίου του και να διαδεχθεί τον Μάρτιν Ο'Νιλ, ο οποίος αποχώρησε την Τετάρτη (21/11).

Ο ΜακΚάρθι είναι άνεργος από τότε που παραιτήθηκε από την Ίπσουιτς, τον περασμένο Απρίλιο, μετά από 6 χρόνια παρουσίας στην ομάδα της Championship. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην Μίλγουολ, ενώ εργάστηκε επίσης στις Σάντερλαντ και Γουλβς, μετά την αποχώρησή του από την Εθνική ομάδα της Ιρλανδίας.