Παπασταθόπουλος: «Είμαι απογοητευμένος, δεν υπάρχει εξήγηση για την πτώση μας»

Τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι η Εθνική Ελλάδας δεν μπορεί να κερδίσει ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας εξέφρασε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Παπασταθόπουλος: «Είμαι απογοητευμένος, δεν υπάρχει εξήγηση για την πτώση μας»

Η Ελλάδα γνώρισε ήττα στο ΟΑΚΑ από την Εσθονία και ο διεθνής μας αμυντικός στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα δεν έδειξε διάθεση να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του:

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει εξήγηση για την πτώση μας. Είμαι απογοητευμένος. Ίσως να μην μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, φτάνουμε να σκεφτόμαστε αυτό το πράγμα. Μιλάμε μεταξύ μας για να βρούμε τι φταίει.

Πρέπει κι εμείς να δούμε τις ευθύνες μας. Βάζω πρώτα τον εαυτό μου και τον Τοροσίδη, που είμαστε αρχηγοί. Πρέπει να βρούμε λύσεις, διότι λυπάμαι να έρχομαι στην Ελλάδα και να χάνουμε από ομάδες πολύ κατώτερες από εμάς. Είναι κρίμα για όλους μας.

Δεν είναι θέμα προπονητή. Ούτε ο προηγούμενος ούτε ο καινούργιος μπορούν να κάνουν κάτι. Δεν φταίει ο εκάστοτε προπονητής, πρέπει εμείς να βάλουμε πλάτη και να αποδείξουμε ότι θέλουμε και αξίζουμε να παίζουμε για την Εθνική», είπε ο Σωκράτης.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ