Η Σουηδία έστειλε την Τουρκία στην 3η κατηγορία του Nations League (vid)

Στη Γ΄ κατηγορία (League C) του Nations League θα αγωνιστεί η Τουρκία στην επόμενη «έκδοση» της διοργάνωσης, ενώ η Σουηδία διατηρεί πιθανότητες για την πρώτη θέση του ομίλου.

Η Σουηδία έστειλε την Τουρκία στην 3η κατηγορία του Nations League (vid)

Η Σουηδία τη νίκησε 1-0 στο Ικόνιο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τον Β΄ όμιλο της League B και το αποτέλεσμα αυτό «καταδίκασε» τους γηπεδούχους στην τελευταία θέση του γκρουπ και τον υποβιβασμό.

Από την πλευρά τους, οι Σκανδιναβοί έμειναν «ζωντανοί» στο κυνήγι της πρόκρισης, καθώς βρίσκονται στο -3 από την πρωτοπόρο Ρωσία, την οποία θα υποδεχθούν την προσεχή Τρίτη στη Στοκχόλμη, σε ένα ματς που λαμβάνει χαρακτήρα τελικού για την τελευταία αγωνιστική.

Στο μεταξύ, Κόσοβο και Αζερμπαϊτζάν πανηγύρισαν τη νίκη επί της Μάλτας (5-0) και των Νησιών Φερόε (2-0), αντίστοιχα, και την προσεχή Τρίτη θα «μονομαχήσουν» για την πρώτη θέση στον Γ΄ όμιλο της League D. Νωρίτερα, η Σερβία νίκησε 2-1 στο Βελιγράδι το Μαυροβούνιο και εξασφαλίζει την «πρωτιά» στον 4ο όμιλο της League C, εάν η Ρουμανία χάσει απόψε (17/11) (21:45) βαθμούς στην εντός έδρας αναμέτρησή της με τη Λιθουανία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ