Τοροσίδης: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Ο Βασίλης Τοροσίδης μίλησε για την αναμέτρηση της εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Φινλανδία. 

Τοροσίδης: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Η Εθνική μας ομάδα φιλοξενεί την Φινλανδία στο ΟΑΚΑ (15/11,21:45) για το Nations League. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Βασίλης Τοροσίδης μίλησε για τον αγώνα αλλά και για τις πιθανότητες που έχει η «γαλανόλευκη» να προκριθεί στην επόμενη φάση. Ο διεθνής αμυντικός στάθηκε στην έλλειψη διάθεσης που έλειπε από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αυριανό αγώνα: «Σίγουρα μία νέα αρχή για την Εθνική ομάδα αν και για μένα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Αν κερδίσουμε τους Φινλανδούς με το σκορ που πρέπει όλα είναι πιθανά. Όσο υπάρχουν ελπίδες θέλω να τις εξαντλήσω. Μετά αν δεν τα καταφέρουμε αρχίζει ένας δύσκολος προκριματικός με τον νέο προπονητή για να πετύχουμε τον στόχο. Θα είναι κακό να μείνει από τρίτη σερί διοργάνωση έξω».

Για το τι πρέπει να αλλάξει: «Το διαφορετικό που πρέπει να παρουσιάσουμε είναι το αγωνιστικό μας πρόσωπο. Δεν έχει να κάνει από άποψη ποδοσφαιρικού. Πρέπει να δείξουμε μία διαφορετική διάθεση. Δείξαμε στα δύο τελευταία ματς ειδικά πως δεν υπήρχε διάθεση. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους Έλληνες να παίξουμε με διάθεση».

Για τις εμφανίσεις της ομάδας στα προηγούμενα παιχνίδια: «Δεν παρουσιάσαμε το πρόσωπο που έπρεπε με βάση την αξία που έχουμε. Το έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν πως μπορούμε να κοιτάξουμε στο πρόσωπο όλους τους αντιπάλους. Έγινε σε κάποια ματς και στα προκριματικά του Μουντιάλ αυτό όπως σε εκείνο με το Βέλγιο».