Πογέτ: «Δε θα πάω στην Ιρλανδία»

Ο Γκουστάβο Πογέτ ξεκαθάρισε ότι δεν θα αναλάβει την εθνική ομάδα της Ιρλανδίας και περιμένει την απόφαση της ΕΠΟ για το αν θα μείνει στην Εθνική.

Πογέτ: «Δε θα πάω στην Ιρλανδία»

Απαντήσεις για το προπονητικό του μέλλον έδωσε ο Γκουστάβο Πογέτ και διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει τα «ηνία» της Ιρλανδίας. Παράλληλα, σημείωσε ότι περιμένει την απόφαση της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας μας, τονίζοντας πως το συμβόλαιό του με την «γαλανόλευκη» έχει πλέον ολοκληρωθεί.

«Δεν υπάρχει τίποτα, δεν πρόκειται να συμβεί. Επομένως, δεν υπάρχουν πραγματικά σχόλια. Θα το συγκρίνω με κάτι παρόμοιο. Θυμάμαι τον περασμένο Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο τόσοι πολλοί άνθρωποι από την Αγγλία επικοινωνούσαν μαζί μου με ρωτούσαν αν θα πήγαινα στο Πλίμουθ. Επειδή οι ιστοσελίδες έβαζαν το όνομά μου στην κορυφή των φαβορί.

Δεν ξέρω πόσοι προπονητές είχαν ήδη πρακτικά ολοκληρώσει συμφωνία με τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας. Εκτός από μένα, ήταν ο Ρόι Κιν, ο Σόλσκιερ, ο Πολ Κλέμεντ, ο Τζον Ο’ Σέι. Όλοι αυτοί τα είχαν βρει. Τελικά, δεν πήγε κανένας. Οπότε αυτό συμβαίνει με τα στοιχηματικά σάιτ. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, δεν υπάρχει πιθανότητα», είπε ο Ουρουγουανός τεχνικός μιλώντας στην «Sun» και πρόσθεσε:

«Απλά δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει τίποτα, ολοκλήρωσα το συμβόλαιό μου τον περασμένο μήνα και αυτό είναι, τίποτε άλλο. Οπότε αυτή τη στιγμή είμαι ελεύθερος να συναντώ ανθρώπους, να αναλύω το ποδόσφαιρο, να συνεχίσω να μαθαίνω. Περιμένοντας. Πάντα μιλώντας για διάφορες πιθανότητες. Όχι προσφορές, πιθανότητες. Αλλά με την Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απολύτως τίποτα».