ΟΚΑΝ: «Ενημέρωση από τη FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ανδρών!»

Ο ΕΟΚΑΝ με νέα ανακοίνωση του το απόγευμα της Πέμπτης (18/4) τονίζει πως ενημερώθηκε και επίσημα από τη FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ανδρών.

ΟΚΑΝ: «Ενημέρωση από τη FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ανδρών!»

Μετά την ΕΠΟ την Τετάρτη που έκανε γνωστό ότι ενημερώθηκε από την UEFA πως δεν υπάρχει δείγμα Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή θετικό σε έλεγχο (που έγινε για το ματς της Γεωργίας με την Εθνική μας, στον τελικό των play off του Εuro 2024, στην Τιφλίδα) ήταν η σειρά του ΕΟΚΑΝ να επιβεβαιώσει την κατάσταση και την λήξη... συναγερμού.

Ο, εγχώριος, ελεγκτικός μηχανισμός αντιντόπινγκ αφού το πρωί της Πέμπτης (18/04) ανέφερε ότι δεν είχε κάποια ενημέρωση σχετικά, το απόγευμα της ίδιας μέρας κοινοποίησε πως ενημερώθηκε και επίσημα από τη FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ανδρών!

Η νέα επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΚΑΝ αναφέρει:

«Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης του Ντόπινγκ ενημερώθηκε επισήμως από τη FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών.

Υπενθυμίζουμε πως η FIFA είναι η Αρχή Διαχείρισης των Αποτελεσμάτων σε ότι αφορούσε στους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου με αντιπάλους το Καζακστάν και τη Γεωργία, ενώ η διενέργεια των δειγματοληψιών, τόσο εντός όσο και εκτός αγώνα, έγινε από την UEFA».