Ισπανία-Ελλάδα 7-0: Πρώτη ήττα για την Εθνική Νεανίδων

Την ήττα με 7-0 γνώρισε η Εθνική Νεανίδων από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία για την δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του EURO WU-19 στη Σλοβενία. 

Ισπανία-Ελλάδα 7-0: Πρώτη ήττα για την Εθνική Νεανίδων

H Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε 7-0 από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία σε αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στο Bakovci Stadium της Σλοβενίας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των προκριματικών του EURO WU-19 (league A). Τα γκολ για την Ισπανία, η οποία έχει 4 κατακτήσεις στις 5 τελευταίες διοργανώσεις σημείωσαν οι Αρτέρο (2', 48'), Λιμπράν (15', 71'), Ρανέρα (30'), Κοράλες (40') και Ολάγια (45').

Στην άλλη αναμέτρηση του 1ου ομίλου της league A, η Δανία επικράτησε 1-0 της οικοδέσποινας Σλοβενίας. Την Τρίτη 9 Απριλίου στις 13.00 η Εθνική Ομάδα αντιμετωπίζει την Σλοβενία και σε περίπτωση νίκης η ισοπαλίας θα επιτύχει τον στόχο της παραμονής στη league A του EURO WU-19.

ΙΣΠΑΝΙΑ (Σόνια Μπερμούδεζ): Σοφία, Βιγιαφάνε (46' Αϊτσα), Αρτέρο, Ρανέρα (72' Σαν Νίκολας), Κοράλες (46' Ναϊάρα), Ολάγια (46' Αλγκουασίλ), Μαρίνα, Άρκες, Μαρτρέτ (61' Μαρίσα), Λιμπράν, Σαν Μαρτίν.

Ελλάδα (Γιώργος Παπακώστας): Πεταλωτή, Στεργιούλη (88' Σιδηροπούλου), Καρυπίδη, Βαλκάνη, Κουκουλάκη (46' Ραπάνη), Αεράκη (34' Γκούφα), Κουρούπη (46' Τσαρουχά), Νταρζάνου, Σιαφαρίκα, Κωστοπούλου, Λαζαράκη (34' Κούτσος).

Στην τελική φάση της διοργάνωσης προκρίνεται ο επικεφαλής του ομίλου ενώ η ομάδα που θα ολοκληρώσει την πορεία της στην 4η θέση θα υποβιβαστεί στη league Β.