Εθνική Γυναικών: Ανεβάζει στροφές ενόψει Φερόε

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών στην Κρήτη ενόψει του αγώνα με τα Νησιά Φερόε. Δεν ετοιμάζει εκπλήξεις ο Αλέξανδρος Κατηκαρίδης

Εθνική Γυναικών: Ανεβάζει στροφές ενόψει Φερόε

Με διπλή προπόνηση, το πρωί στο Παγκρήτιο Στάδιο και το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών στο Ηράκλειο, ενόψει του αγώνα με τα Νησιά Φερόε την Παρασκευή (05/04) στο γήπεδο του ΟΦΗ (20.00, NS Start).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αλέξανδρος Κατηκαρίδης είδε με χαρά όλες τις παίκτριες της αποστολής να συμμετάσχουν κανονικά και στις δύο προπονήσεις. Μπορεί ακόμη να είναι νωρίς όμως όλα δείχνουν πως δεν θα έχουμε μεγάλες αλλαγές στην σύνθεση της ομάδας.

Θυμίζουμε πως η είσοδος για τους φιλάθλους στον αγώνα της Παρασκευής με τα Νησιά Φερόε θα είναι ελεύθερη (στις θύρες 2, 3, 7) ενώ ο αγώνας θα μεταδοθεί και από το κανάλι της Nova στο YouTube.

Πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης στο Παγκρήτιο Στάδιο, οι διεθνείς παίκτριες φωτογραφήθηκαν με παιδιά Δημοτικού σχολείου της περιοχής, τα οποία ήταν ιδιαίτερα χαρούμενα που τις γνώρισαν και μαζί με τους δασκάλους τους υποσχέθηκαν ότι θα έρθουν στον αγώνα για να στηρίξουν την Εθνική Ομάδα.