Κατηκαρίδης: «Να συνδυάσουμε το καλό ποδόσφαιρο με την συμμετοχή στα μπαράζ»

Μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης της Εθνικής Γυναικών στο Ηράκλειο ο Αλέξανδρος Κατηκαρίδης μίλησε για τους στόχους της Ομάδας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Κατηκαρίδης: «Να συνδυάσουμε το καλό ποδόσφαιρο με την συμμετοχή στα μπαράζ»
epo.gr

Μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης της Εθνικής Γυναικών στο Ηράκλειο, που σηματοδότησε την έναρξη της προετοιμασίας για τα παιχνίδια με τα Νησιά Φερόε και την Ανδόρα, ο Αλέξανδρος Κατηκαρίδης μίλησε για τους στόχους της Ομάδας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

«Ξεκινά μια καινούρια διοργάνωση, στην οποία η Εθνική Ομάδα μπαίνει με αισιοδοξία, έχοντας σκοπό να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα αποτελέσματα των δύο προηγούμενων χρόνων. Ωστόσο, αυτή τη φορά θέλουμε οι εμπειρίες που έχουμε αποκτήσει να μας πάνε ένα βήμα παραπέρα, δηλαδή να συνδυάσουμε το καλό ποδόσφαιρο με τη συμμετοχή μας στα μπαράζ πρόκρισης που οδηγούν στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Τα φιλικά της Αττάλειας τον προηγούμενο μήνα βοήθησαν κάποιες νέες παίκτριες να ενσωματωθούν και μαζί με τις παλιότερες που γνωρίζουν καλύτερα πως να ανταποκρίνονται σε επίπεδο Εθνικής Ομάδας, διαθέτουμε ένα σύνολο που έχει τις δυνατότητες να πάει πολύ καλά. Προσδιορίζουμε τους στόχους έναν-έναν και τα παιχνίδια ξεχωριστά. Τώρα δουλεύουμε για το ματς με τα Φερόε, ώστε να ξεκινήσουμε με νίκη στον όμιλο».

Ο κ. Κατηκαρίδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Τραϊανό Δέλλα για την παρουσία του στην προπόνηση της Εθνικής Ομάδας και την ομιλία του προς τις διεθνείς παίκτριες:

«Ευχαριστούμε τον προπονητή του ΟΦΗ και πρωταθλητή Ευρώπης Τραϊανό Δέλλα για τα καλά του λόγια, τη στήριξη και την εμψύχωση στην Εθνική. Οι Legends του 2004 εκπροσωπούν για όλους μας το πιο σπουδαίο κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η παρουσία του δίπλα μας σήμερα μας τιμά ιδιαίτερα».