Εθνική: Δυσκολεύει η παραμονή Πογέτ

Με το συμβόλαιο του Γκουστάβο Πογέτ να ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου, ο αποκλεισμός της Εθνικής Ελλάδας μάλλον μειώνει τις πιθανότητες να του προσφέρει η ΕΠΟ νέο συμβόλαιο.

Εθνική: Δυσκολεύει η παραμονή Πογέτ

Η Εθνική Ελλάδας γνώρισε τον αποκλεισμό από την Γεωργία στα πέναλτι και αποχαιρέτησε το όνειρο του Euro 2024. Όπως είναι φυσικό, ο Γκουστάβο Πογέτ ρωτήθηκε για το μέλλον του και απάντησε ως εξής: «Ηταν προνόμιο το ότι ήμουν σε αυτή την ομάδα. Δεν θέλω να μιλήσω για το μέλλον. Είναι πέντε οι μέρες (εννοεί που υπολείπονται του συμβολαίου). Δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε. Είναι η ώρα να αναλύσουμε και να δούμε τι συνέβη απόψε».

Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με το μέλλον του πάντως αναφέρουν πως οι πιθανότητες να του προσφέρει η ΕΠΟ νέο συμβόλαιο λιγοστεύουν μετά τον αποκλεισμό. Το σκεπτικό της Ομοσπονδίας ήταν να τον προσεγγίσει αφού η «γαλανόλευκη» θα είχε εξασφαλίσει την παρουσία της στα γήπεδα της Γερμανίας.

Με την Ελλάδα να απουσιάζει από το Euro και να έχει πλέον επίσημες υποχρεώσεις τον Σεπτέμβριο στο UEFA Nations League μάλλον ανατροπή θα είναι να παραμείνει ο Ουρουγουανός στην άκρη του πάγκου. Ας μην λησμονούμε πως τον Ιούνιο υπάρχουν οι εκλογές της ΕΠΟ και δεν φαντάζει πιθανό να θελήσει η τρέχουσα διοίκηση να «δεσμεύσει» την επόμενη.