Κετσπάγια: «Δεν είμαστε εθνική μεγάλων δυνατοτήτων»

Δεν έμεινε ικανοποιημένος ο προπονητής της Κύπρου, Τιμούρ Κετσπάγια, από την ήττα κόντρα στη Σερβία (0-1).

Κετσπάγια: «Δεν είμαστε εθνική μεγάλων δυνατοτήτων»

Κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος έμεινε ο Τιμούρ Κετσπάγια από τα όσα είδε στην ήττα της Κύπρου με 1-0 από τη Σερβία. Σε δηλώσεις του μετά το φιλικό παιχνίδι στη Λάρνακα, ομοσπονδιακός προπονητής, είπε:

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι φοβισμένα. Αν κοιτάξουμε που παίζουν οι Σέρβοι, πράγματι δεν είναι εύκολο να τους αντιμετωπίζεις. Δεχτήκαμε γκολ από απροσεξία μας. Σιγά σιγά πιστέψαμε στο παιχνίδι και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αρκετά καλή απόδοση και ευκαιρίες να σκοράρουμε. Είναι ένα καλό μήνυμα. Σήμερα ήρθε κόσμος και βοήθησε. Όλοι αγαπάμε τη χώρα μας και να πηγαίνει καλά. Πρέπει να έχει υποστήριξη.

Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα. Αν είχαμε αυτόν τον κόσμο που ήρθε σήμερα, στο πρώτο παιχνίδι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Δεν είμαστε εθνική μεγάλων δυνατοτήτων. Πρέπει να έχουμε κάποιο πήχη. Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύω τον κόσμο. Αυτά τα παιδιά με λίγη βοήθεια μπορούν να παίξουν καλύτερα. Όταν το 95% των αγώνων οι αντίπαλοι είναι καλύτεροι δεν είναι εύκολο. Δεν βλέπετε τι Εθνικές έρχονται; Παίξαμε σήμερα και το άλλο παιχνίδι σε δυόμισι μήνες. Πρέπει να δούμε και πως θα είναι οι παίκτες μετά από τόσο καιρό».