Εθνική: Πάει στα σίγουρα ο Πογέτ - Δεν έκανε δοκιμές

Όπως μας έχει συνηθίσει, ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε δοκιμές στην προπόνηση του Σαββάτου (23/3) και δεν αναμένεται να δούμε μεγάλες αλλαγές στην σύνθεση της Εθνικής στον αγώνα της Τρίτης (26/3, 19.00) με την Γεωργία

Εθνική: Πάει στα σίγουρα ο Πογέτ - Δεν έκανε δοκιμές

Σε ρυθμούς… τελικού κινούνται άπαντες γύρω από την Εθνική Ομάδα ενόψει του αγώνα με την Γεωργία την Τρίτη (26/3, 19.00) ο οποίος αποτελεί την τελευταία «πίστα» πριν τα τελικά του EURO 2024 στην Γερμανία.

Όπως διαφαίνεται από τις πληροφορίες ο Γκουστάβο Πογέτ δεν πρόκειται να «ανοίξει τα χαρτιά» του σε αυτές τις τελευταίες ημέρες πριν τον αγώνα. Δεν το έκανε ούτε χθες ούτε σήμερα στο προπονητικό του Ατρομήτου και αυτό δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό αύριο αλλά φυσικά ούτε στην τελευταία προπόνηση, την Δευτέρα στην Τιφλίδα.

Την ίδια ώρα πάντως, υπάρχει η εκτίμηση πως το πλάνο του Ουρουγουανού τεχνικού δεν πρόκειται να στραφεί μακριά από τα όσα ξεδίπλωσε στο χορτάρι η Ελλάδα την Πέμπτη το βράδυ κόντρα στους Καζάχους.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Βλαχοδήμος δεν πρόκειται να χάσει την θέση του στην εστία ενώ το ίδιο είμαστε σε θέση να πούμε και για τους τέσσερις της άμυνας, τους Τσιμίκα, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο και Μπάλντοκ.

Η μόνη αλλαγή που φαντάζει τούτη την ώρα πιθανή έχει να κάνει με τον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Μπακασέτας δεν… βγαίνει από την ενδεκάδα άρα τις άλλες δύο θέσεις διεκδικούν τρεις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Κουρμπέλη και Μάνταλο που ξεκίνησαν την Πέμπτη και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη που πέρασε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Η Γεωργία είναι πολύ πιο συμπαγής ομάδα από το Καζακστάν και ως εκ τούτου ίσως ο Πογέτ να επιστρατεύσει τον άλλοτε αρχηγό του Ολυμπιακού προκειμένου να ελέγξει τον ρυθμό και να «ταξιδέψει» την μπάλα προς τα πλάγια.

Από εκεί και πέρα, η τριάδα της επίθεσης δεν αναμένεται να «σπάσει» και οι φορμαρισμένοι Πέλκας (γκολ, κερδισμένο πέναλτι με το Καζακστάν), Ιωαννίδης (γκολ), Μασούρας (δύο ασίστ) θα κληθούν να «χτυπήσουν» τους Γεωργιανούς.

Την ίδια ώρα, μεγάλη είναι η ζήτηση για τα 2.300 εισιτήρια που έχει στην διάθεσή της η Εθνική Ομάδα για το παιχνίδι στην Τιφλίδα και την Κυριακή (24/3) αναμένεται να ξεκαθαρίσει το πόσοι Έλληνες θα βρεθούν στο πλευρό της «γαλανόλευκης».