ΕΠΟ: Επισκέφθηκαν τους φίλαθλους με αμαξίδιο οι Φιλιππούσης, Κωνσταντινίδης

Χαμόγελα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου για την πρόκριση της Εθνικής.

ΕΠΟ: Επισκέφθηκαν τους φίλαθλους με αμαξίδιο οι Φιλιππούσης, Κωνσταντινίδης
epo.gr

Στην υλοποίηση μιας δράσης, η οποία καταδεικνύει ότι το ποδόσφαιρο ανήκει σε όλους προχώρησε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, καθώς κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου της αναμέτρησης με το Καζακστάν στην OPAP Arena, ο Εκτελεστικός Διευθυντής, Ιάκωβος Φιλιππούσης, μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή των Εθνικών Ομάδων, Κώστα Κωνσταντινίδη, επισκέφθηκαν τη θύρα 39, στην οποία φιλοξενούνταν 7 φίλαθλοι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με αμαξίδιο.

Συνομίλησαν μαζί τους, έκαναν ένα μικρό σχόλιο για το 1ο ημίχρονο του αγώνα και τους χάρισαν ένα δώρο με γαλανόλευκο χρώμα, μια εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας. Τα συναισθήματα χαράς ήταν έντονα, τόσο από τους παραλήπτες, όσο και από τα στελέχη της ΕΠΟ, καθώς και από τους υπόλοιπους φιλάθλους της κερκίδας.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εβδομάδας δράσεων CAFE (Centre for Access to Football in Europe), μιας μεγάλης εκστρατείας στην οποία εδραιώνεται η ένταξη όλων στο ποδόσφαιρο που αγαπάμε και εργαζόμαστε για να εξασφαλίσουμε ότι τα άτομα με αναπηρία μπορούν να απολαμβάνουν τα ίδια προνόμια με όλους μέσα στον αθλητισμό ως θεατές, παίκτες, προπονητές, εθελοντές και υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων.