Πογέτ: «Υπόσχομαι ότι θα δώσουμε το 100% για να πάμε στο Euro»

Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε για τη μεγάλη νίκη της Ελλάδας επί του Καζακστάν και υποσχέθηκε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα τα δώσει όλα για την πρόκριση.

Πογέτ: «Υπόσχομαι ότι θα δώσουμε το 100% για να πάμε στο Euro»

Η Εθνική μας ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο παιχνίδι με το Καζακστάν και έφτασε σε μία άνετη νίκη και πλέον βρίσκεται ένα παιχνίδι μακριά από την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024. Ο Γκουστάβο Πογέτ στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Καζακστάν τόνισε πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα στο ματς με την Γεωργία.

Αναλυτικά ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε:

Για τον Μασούρα: Δεν είμαι τόσο εργατικός όσο ο Γιώργος (σ.σ. Μασούρας), αλλά μπορώ να βάλω κάποια γκολ.

Για το τι έκανε τη διαφορά σε αυτό το ματς: Η διαφορά ήταν το ξεκίνημα της ομάδας. Ήταν 25 λεπτά που οι ποδοσφαιριστές ήταν εκπληκτικοί και γι' αυτό είχαμε αυτό το αποτέλεσμα.

Για το τι έχει αλλάξει στην Εθνική: Πριν έρθω υπήρχαν παιχνίδια που μπορούσαμε να νικήσουμε. Αυτό που χρειαζόταν ήταν η νοοτροπία για να νικήσουμε αυτά τα ματς. Αποκτήσαμε τη νοοτροπία και νικήσαμε αυτά τα ματς.

Για το Euro: Ο βασικός στόχος ήταν το Euro. Τώρα βρισκόμαστε ένα παιχνίδι μακριά. Υπόσχομαι ότι η ομάδα θα δώσει το 100% για να πάμε στο Euro.

Για την Γεωργία: Γνωρίζουμε ότι είναι μία συμπαγής ομάδα και είναι γρήγορη στην επίθεση και στις αντεπιθέσεις. Γνωρίζουμε τα πάντα.

Για το αν είναι ο ίδιος ο MVP: Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Είναι δύσκολο να επιλέξουμε ποιος θα μπει στην ομάδα. Δεν είμαι εγώ ο MVP. MVP είναι οι παίκτες.

Για το ότι οι διεθνείς δεν πανηγύρισαν αυτή τη νίκη: Η συγκέντρωση είναι πολύ βασικό. Τα παιδιά ξέρουν ότι έχουμε κάνει ένα βήμα και έχουμε ακόμα ένα.

Για το ότι είναι μία οικογένεια: Όταν ξεκινήσαμε να δουλεύουμε είχαμε αποφασίσει ότι θα συμπεριφερόμαστε στους παίκτες όπως θέλαμε να μας συμπεριφέρονται όταν ήμασταν εμείς ποδοσφαιριστές.