Κετσπάγια: «Τέτοια παιχνίδια στην έδρα μας πρέπει να τα κερδίζουμε»

Απογοητευμένος ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κύπρου, Τιμούρ Κετσπάγια, μετά το ισόπαλο 1-1 της εθνικής με τη Λετονία.

Κετσπάγια: «Τέτοια παιχνίδια στην έδρα μας πρέπει να τα κερδίζουμε»

Η εθνική ομάδα της Κύπρου έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με αντίπαλο την Λετονία σε φιλική αναμέτρηση στην ΑΕΚ Αρένα και μετά το τέλος του ματς ο ομοσπονδιακός προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια δεν έκρυψε την απογοήτευσή του τόσο για το αποτέλεσμα όσο και την εμφάνιση των διεθνών του.

«Σταθήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, προηγηθήκαμε στο σκορ, δημιουργήσαμε και άλλες προϋποθέσεις και γενικά είχαμε μια καλή παρουσία. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από το δεύτερο ημίχρονο. Αφήσαμε πολύ χώρο στον αντίπαλο, του δώσαμε την ευκαιρία να δημιουργήσει προϋποθέσεις και στο τέλος κατάφερε να μας ισοφαρίσει.

Τέτοια παιχνίδια, κυρίως μέσα στην έδρα μας πρέπει να τα κερδίζουμε και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Μας περιμένει ένας πολύ πιο δύσκολος αγώνας τη Δευτέρα με τη Σερβία και πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα με μεγαλύτερη διάρκεια.

Δώσαμε σήμερα την ευκαιρία σε αρκετούς ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν, βγάλαμε τα συμπεράσματα μας και πλέον, η προσοχή μας είναι στον επόμενο αγώνα», είπε σχετικά.