Τερίμ: «Εύχομαι να συναντηθούν Ελλάδα και Τουρκία στο Euro 2024»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, ευχήθηκε να προκριθεί η Εθνική Ελλάδας στα τελικά του Euro 2024, εκεί όπου θα βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Τουρκία.

Τερίμ: «Εύχομαι να συναντηθούν Ελλάδα και Τουρκία στο Euro 2024»

Σε εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο βρέθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Φατίχ Τερίμ, εκεί όπου θα βρίσκεται για μία μέρα και το τρόπαιο του Euro 2024.

Ενόψει και του αποψινού αγώνα της Ελλάδας με το Καζακστάν ο Τούρκος τεχνικός ευχήθηκε πρόκριση της «γαλανόλευκης» στα τελικά του Euro 2024, όπου αν τα καταφέρει θα βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Τουρκία.

«Είμαι κι εγώ πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ, μαζί σας. Είναι αδύνατον να μην χαμογελάσει κανείς βλέποντας ένα τέτοιο τρόπαιο. Ξέρω πολύ καλά ότι η Ελλάδα έχει κατακτήσει αυτό το Κύπελλο. Ήμουν εκεί σχολιαστής. Φυσικά το να παίρνει μία ομάδα το τρόπαιο, είναι ένα απερίγραπτο συναίσθημα. Σήμερα πηγαίνω κι εγώ σε έναν αγώνα. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδας. Εύχομαι να βρεθούμε στον ίδιο όμιλο», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Φυσικά η Ελλάδα θα παίξει στα πλέι οφ. Βλέποντας και τις άλλες ομάδες, είναι η πιο δυνατή ανάμεσα στις άλλες. Θα το θέλαμε κι εύχομαι πραγματικά να είμαστε στον ίδιο όμιλο. Το πιστεύω ότι θα το πετύχουν (σ.σ. να προκριθούν)».