Καζακστάν: Πριμ για νίκη επί της Ελλάδας

Ο Τιμούρ Τούρλοφ, που είναι μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Καζακστάν, υποσχέθηκε πριμ στους διεθνείς για νίκη επί της Ελλάδας.

Καζακστάν: Πριμ για νίκη επί της Ελλάδας

«Κόκκινο» χτυπάει το θερμόμετρο ενόψει της αναμέτρησης της Εθνικής με αντίπαλο το Καζακστάν για τα playoffs του Euro 2024.

Οι δύο ομάδες συγκρούονται απόψε στην «Opap Arena» (21/03, 21:45, ALPHA, Novasports Prime) με στόχο την πρόκριση στον τελικό, εκεί όπου θα βρίσκεται και ο νικητής του Γεωργία - Λουξεμβούργο.

Όπως ανέφερε το «tengrisport.kz», ο δισεκατομμυριούχος Τιμούρ Τούρλοφ, που είναι μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Καζακστάν, υποσχέθηκε πριμ στους διεθνείς.

Πιο συγκεκριμένα, τους έταξε το ποσό των 205.000 ευρώ για νίκη σήμερα επί της Ελλάδας, που θα σημάνει και πρόκριση της εθνικής στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σημειώνεται βέβαια, πως η ΕΠΟ με τη σειρά της θα εισηγηθεί στη Γενική Συνέλευση την καταβολή πριμ ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, σε περίπτωση που οι διεθνείς καταφέρουν να εξασφαλίσουν την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.