Εθνική Γεωργίας: Πίστη ότι θα περάσει Λουξεμβούργο και... Ελλάδα

Προπόνηση με κόσμο για την Εθνική Γεωργίας του Βίλι Σανιόλ πριν από το ματς με το Λουξεμβούργο και ενόψει τελικού με Ελλάδα! 

Εθνική Γεωργίας: Πίστη ότι θα περάσει Λουξεμβούργο και... Ελλάδα

Πριν από τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με το Καζακστάν (21/3-21.45) θα διεξαχθεί την Πέμπτη (19.00) στην Τιφλίδα ο άλλος ημιτελικός play off ανάμεσα στην Γεωργία και στο Λουξεμβούργο. Κι οι νικητές των δύο ζευγαριών θα δώσουν την τελική μάχη για την πρόκριση στα γήπεδα της Γερμανίας και στο EURO 2024.

H ομάδα της Γεωργίας έχει τεράστια πίστη ότι θα αποκλείσει το Λουξεμβούργο στο ματς της Τιφλίδας και ότι στις 26/3 θα υποδεχθεί την... Ελλάδα στο ίδιο γήπεδο για την τελική μάχη. Θεωρούν οι Γεωργιανοί ότι η ελληνική ομάδα θα νικήσει σίγουρα το Καζακστάν και δηλώνουν πανέτοιμοι για τους δύο αγώνες που έχουν μπροστά τους για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία τους.

Η τελευταία προπόνηση έγινε την Τετάρτη (20/3) παρουσία πολλών οπαδών που παρότρυναν τους παίκτες για πρόκριση επί του Λουξεμβούργου και επίτευξη του τελικού στόχου.

Ο Βίλι Σανιόλ, ο Γάλλος προπονητής με την τεράστια εμπειρία στα γήπεδα και με πρώτο βιολί στην Εθνική Γεωργίας τον 23χρονο άσος της Νάπολι Χβίτσα Κβαρατσχέλια, τόνισε ότι έχει δει όλους τους αγώνες του Λουξεμβούργου, ξέρει καλά τον αντίπαλο και σε καμία περίπτωση δεν τον υποτιμά. «Θα πρέπει να παίξουμε ψύχραιμα, να αξιοποιήσουμε την έδρα και να πάμε στον τελικό για την πρόκριση», τόνισε.