Κρόος: «Ανυπομονώ για το EURO, μετά η ανανέωση με Ρεάλ»

Ο Τόνι Κρόος επέστρεψε στην Εθνική Γερμανίας και δεν έκρυψε τις προτεραιότητές του.

Κρόος: «Ανυπομονώ για το EURO, μετά η ανανέωση με Ρεάλ»

Ο Τόνι Κρόος επέστρεψε μετά από τρία χρόνια στην Εθνική Γερμανίας και φορώντας ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο (στη ΦΩΤΟ λίγο πριν αποχωρήσει) δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να παίξει στο EURO μπροστά στο κοινό της πατρίδας του. Ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με την Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ανυπομονώ να πάρω μέρος σε αυτή τη διοργάνωση. Δεν νομίζω πως έχω ανάγκη να αποδείξω κάτι σε κάποιον. Όταν ο ομοσπονδιακός προπονητής με ρώτησε εάν ήθελα να συμμετέχω σε αυτή τη διοργάνωση, σκέφτηκα αμέσως ότι θα μπορούσα να βοηθήσω την εθνική Γερμανίας. Έθεσα στον εαυτό μου αυτή την ερώτηση και απάντησα ο ίδιος ότι μπορώ να βοηθήσω. Το ίδιο σκέφτεται και ο προπονητής και συνεπώς ήταν μία απόφαση που πήραμε μαζί.

Ανανέωση με την Ρεάλ; Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον σύλλογο. Θα δούμε, έχουμε ακόμα να μιλήσουμε, θα συζητήσουμε. Είμαστε ακόμα στη φάση των αποφάσεων. Είμαι στην Ρεάλ εδώ και πάρα πολύ καιρό, δεν μπορούν να υπάρχουν προβλήματα μεταξύ μας. Και οι δύο πλευρές είναι ήρεμες, η σεζόν πηγαίνει καλά. Θα βρούμε μία ικανοποιητική λύση για όλους».