Θέος: «Να φανούμε αντάξιοι της περσινής επιτυχίας»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αναστάσιος Θέος τόνισε ότι μετά την πρόκριση στην τελική φάση της Μάλτας το 2023, η Εθνική Νέων έχει μεγαλώσει ως μέγεθος.

Θέος: «Να φανούμε αντάξιοι της περσινής επιτυχίας»

H Εθνική Νέων προετοιμάζεται στην Πορτογαλία ενόψει της πρεμιέρας της στον 4ο όμιλο της Elite Round, την Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 20.00 απέναντι στην οικοδέσποινα του τουρνουά. Τον όμιλο συμπληρώνουν η Σερβία και η Δανία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αναστάσιος Θέος τόνισε ενόψει του εναρκτήριου αγώνα στην Elite Round, ότι μετά την πρόκριση στην τελική φάση της Μάλτας το 2023, η Εθνική Ομάδα έχει μεγαλώσει ως μέγεθος και θα προσπαθήσει και φέτος να παλέψει για την πρόκριση στα τελικά του EURO.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Θέου.

«Παρά τα 2 αρνητικά αποτελέσματα στην 1η προκριματική φάση, η πρόκριση στην Elite Round επετεύχθη και είμαι σίγουρος ότι η ανάλυση εκείνων των αγώνων θα μας βοηθήσει να διορθώσουμε τα τρωτά μας σημεία.

Η πρόκριση στο EURO της Μάλτας μας μεγάλωσε ως μέγεθος και οφείλουμε και φέτος στα γήπεδα της Πορτογαλίας να φανούμε αντάξιοι της περσινής μας επιτυχίας. Η αντικειμενική δυσκολία του ομίλου είναι προφανής καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε, 3 πολύ ποιοτικές ομάδες αλλά έχουμε μάθει στα δύσκολα.

Οι φιλικές αναμετρήσεις στην Κροατία μας βοήθησαν να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα ενόψει των αγώνων στην elite round. Η ομάδα πλέον επικοινωνεί σε όλα τα επίπεδα και είμαι σίγουρος ότι όλοι θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό ώστε να κερδίσουμε μέσα από το τουρνουά ό,τι μας αναλογεί».