Καζακστάν: Η προετοιμασία στο Ντουμπάι και η αποστολή

Το Καζακστάν ολοκληρώνει στο Ντουμπάι την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Ελλάδα στα play off για το EURO 2024 και ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς

Καζακστάν: Η προετοιμασία στο Ντουμπάι και η αποστολή

Με νίκη ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την Ελλάδα, το Καζακστάν, το οποίο επικράτησε με 2-0 σε φιλικό που έδωσε κόντρα στο Τουρκμενιστάν.

Η αναμέτρηση ήταν ανεπίσημη και τα γκολ σημείωσαν οι Ισλάμ Τσεσνόκοφ και Αλεξάντρ Ζούεφ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε η Ομοσπονδία του Καζακστάν:
«Το Καζακστάν νίκησε το Τουρκμενιστάν σε φιλικό αγώνα (2-0). Με κοινή συμφωνία των μερών το παιχνίδι έγινε χωρίς θεατές. Αυτός ο αγώνας δεν είναι επίσημος και δεν θα συμπεριληφθεί στο μητρώο αγώνων της FIFA.

Ο Ισλάμ Τσεσνόκοφ άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό μετά από πάσα του Μαξίμ Σαμορόντοφ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με προβάδισμα για την εθνική ομάδα του Καζακστάν (1-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο, το Καζακστάν διπλασίασε το προβάδισμά του, με τον Αλεξάντρ Ζούεφ να σημειώνει το πρώτο του γκολ με την εθνική ομάδα. Το τελικό σκορ ήταν 2-0.

Η προετοιμασία στο Ντουμπάι θα συνεχιστεί μέχρι τις 19 Μαρτίου και μετά η ομάδα θα ταξιδέψει στην Αθήνα για τον αγώνα των play off του Nations League. Η αναμέτρηση της Ελλάδας με το Καζακστάν θα γίνει στις 21 Μαρτίου, στο γήπεδο της Αγίας Σοφίας.

Σε περίπτωση νίκης το Καζακστάν θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Γεωργία-Λουξεμβούργο».

Γνωστή έγινε η αποστολή του Καζακστάν, για την αναμέτρηση που θα δώσει η ομάδα κόντρα στην Ελλάδα. Ο Μαγκόμεντ Αντίεφ συμπεριέλαβε συνολικά 26 παίκτες, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν στη χώρα μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Καζακστάν:
«Ο προπονητής, Μαγκομέντ Αντίεφ, ανακοίνωσε την τελική λίστα με τους παίκτες που κλήθηκαν για τον αγώνα με την Ελλάδα, στα playoffs του UEFA Nations League. Η λίστα περιλαμβάνει 26 παίκτες.

Τερματοφύλακες: Ιγκόρ Σατσίκι, Μπεκάν Σαΐζντα, Ντανίλ Ουστιμένκο

Αμυντικοί: Σεργκέι Μάλι, Τεμιρλάν Ερλάνοφ, Ρομάν Ασρανκούλοφ, Ρουσλάν Βαλουιλίν, Ερκίν Ταπάλοφ, Μαράτ Μπιστρόφ, Αλεξάντρ Μαροτσκίν, Γιαν Βορογκόφσκι, Μπαγκντάντ Καΐροφ, Αντικάν Τανζαρίκοφ, Νουράλι, Αλεξάντρ Ζούεφ.

Μέσοι: Ασκάτ Ταγκιμπέργκεν, Ραμάν Οράζοβ, Μαξίμ Σαμορόντοφ, Μπακτιόρ Ζαϊνουντίνοφ, Αντιλέτ Σαμπιέκοφ, Ισμαλέκ Κουάτ, Αμπζάλ Μπεϊσμπέκοφ, Ισλάμ Τσεσνόκφ

Επιθετικοί: Αμπάτ Αιμπέτοφ, Ελκχάν Αστάνοφ, Ραμαζάν Καρίμοφ».