Πρώτη συγκέντρωση για την Εθνική ομάδα

Η Εθνική μας ομάδα θα ξεκινήσει απόψε (17:30) την προετοιμασία της για το μεγάλο παιχνίδι με το Καζακστάν.

Πρώτη συγκέντρωση για την Εθνική ομάδα

Την προετοιμασία της για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με το Καζακστάν αρχίζει σήμερα η Εθνική μας ομάδα. Στόχος είναι ο τελικός πρόκρισης στο Euro 2024 σε Τιφλίδα ή Λουξεμβούργο.

Η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών μας είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα (17:30) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Ο Γκουστάβο Πογέτ «καίγεται» να ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το κρίσιμο ματς με το Καζακστάν που θα διεξαχθεί στις 21 Μαρτίου.

Η Εθνική μας ομάδα θέλει τη νίκη με το Καζακστάν για να προκριθεί στον τελικό του Nations League εκεί που θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Γεωργία-Λουξεμβούργο. Στόχος είναι η πρόκριση στα τελικά του Euro μετά από 20 χρόνια .

Στην αποψινή προπόνηση αναμένεται να δώσουν το παρών οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα κι κάποιοι από αυτούς που παίζουν στο εξωτερικό.

Στις επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ είναι οι: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Σάλιακας, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Ρότα, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης και Τζόλης.