Εθνική Νιγηρίας: Έβαλε αγγελία στο Facebook για να βρει προπονητή

Αγγελία στο Facebook έβαλε η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Νιγηρίας, η οποία συνεχίζει να αναζητά νέο ομοσπονδιακό προπονητή.

Εθνική Νιγηρίας: Έβαλε αγγελία στο Facebook για να βρει προπονητή

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Νιγηρίας μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον Ζοσέ Πεσέιρο. Ο τελευταίος παραιτήθηκε από το πόστο του, ωστόσο εδώ και έναν μήνα οι ιθύνοντες των «σούπερ αετών» δεν έχουν καταφέρει ακόμα να βρουν τον διάδοχό του. Για τον λόγο αυτό αποφάσισαν να βάλουν αγγελία στο Facebook και τονίζουν ότι θα περιμένουν τις αιτήσεις των υποψηφίων ως τις 12 Μαρτίου.

«Προσοχή προς τους παθιασμένους προπονητές ποδοσφαίρου! Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Νιγηρίας (NFF) αναζητεί έναν οραματιστή ηγέτη για να αναλάβει το τιμόνι της εθνικής ομάδας ανδρών, των πανίσχυρων Σούπερ Αετών.

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ηγηθείτε μίας ομάδας πλούσια σε ιστορία και να την οδηγήσετε σε ακόμη μεγαλύτερη δόξα στη διεθνή σκηνή. Είστε έτοιμοι να απαντήσετε στο κάλεσμα», αναφέρει η αγγελία της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία παράλληλα αναζητά προπονητή και για την ομάδα Κ-17 της χώρας.