Πογιέτ: Ανακοινώνονται οι κλήσεις της Εθνικής

Την Τρίτη (12/3) αναμένεται να ανακοινώσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής, Γκουστάβο Πογιέτ, την αποστολή για τον ημιτελικό του Nations League κόντρα στο Καζακστάν στην «OPAP Arena» (21/3).

Πογιέτ: Ανακοινώνονται οι κλήσεις της Εθνικής

Αντίστροφα μετράει η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για τον κρίσιμο αγώνα της με αντίπαλο το Καζακστάν στην «OPAP Arena» (21/3) για τα ημιτελικά του Nations League. Ένα παιχνίδι «σταθμός» για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο φιλοδοξεί μέσω της διοργάνωσης να περάσει στον τελικό και να εξασφαλίσει τελικά τη συμμετοχή του στην τελική φάση του Euro 2024 που φιλοξενήσει το καλοκαίρι στα γήπεδά της η Γερμανία.

Αύριο Τρίτη (21/3) εκτιμάται ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής της «γαλανόλευκης», Γκουστάβο Πογιέτ, θα ανακοινώσει την αποστολή για το σπουδαίο ματς που ακολουθεί. Δεδομένα όμως, από τις κλήσεις του θα απουσιάζει ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση σε παιχνίδι της Νόριτς και τη θέση του ενδέχεται να πάρει ο Γιώργος Τζαβέλλας του Ατρομήτου.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση νίκης επί της του Καζακστάν, το οποίο προετοιμάζεται εδώ και δύο ημέρες στο Ντουμπάι, τότε η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στον τελικό το νικητή του ζευγαριού Λουξεμβούργο – Γεωργία, με στόχο την πρόκριση στο EURO 2024.