Γεωργίου στο fosonline.gr: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και έχουμε δείξει μεγάλη βελτίωση»

Πανέτοιμη είναι η Εθνική Γυναικών για τα European Qualifiers όπως δήλωσε στο fosonline.gr η διεθνής χαφ Τατιάνα Γεωργίου

Γεωργίου στο fosonline.gr: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και έχουμε δείξει μεγάλη βελτίωση»

Με το Μαυροβούνιο, την Ανδόρα και τα Νησιά Φερόε κληρώθηκε η Εθνική Γυναικών στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών 2025.

Σε δηλώσεις της στο fosonline.gr, η αμυντική χαφ της Εθνικής, Τατιάνα Γεωργίου επισήμανε πως είναι καλή κλήρωση και στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από την πρόκριση.

«Η κλήρωση είναι καλή θεωρητικά, βέβαια αυτό πρέπει να το αποδείξουμε και στο γήπεδο. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας και θα τους αντιμετωπίσουμε όλους με την απαιτούμενη σοβαρότητα αλλά ο στόχος μας δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην επόμενη φάση», τόνισε αρχικά η 27χρονη διεθνής.

Η Εθνική μας έδειξε άκρως θετικό πρόσωπο στα δύο τελευταία της φιλικά, ιδιαίτερα στην νίκη της επί της Τουρκίας στην Αττάλεια.

Η Γεωργίου ολοκλήρωσε την σκέψη της υπογραμμίζοντας πως: «Θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό και έχουμε δείξει ότι υπάρχει μεγάλη βελτίωση στην μέχρι τώρα πορεία μας, κάτι που φάνηκε και στα τελευταία φιλικά παιχνίδια απέναντι σε δύο πολύ δυνατές ομάδες».