Εθνική Γυναικών: Η προπόνησή της στην Αττάλεια

Χωρίς την Στέλλα Κοτσάκη καταστρώνει τα πλάνα του για το φιλικό της Εθνικής Γυναικών με την Ρουμανία (22/2, 15.30) ο Αλέξης Κατηκαρίδης

Εθνική Γυναικών: Η προπόνησή της στην Αττάλεια

Πραγματοποιήθηκε στο Manavgat Stadium στην Αττάλεια η προπόνηση της Εθνικής Γυναικών, ενόψει του αγώνα της με την Ρουμανία στο ίδιο στάδιο (Πέμπτη 22/02/24 15.30), πρώτου από τα δύο φιλικά που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επί τουρκικού εδάφους, καθώς στις 25/02 θα αντιμετωπίσει και την Τουρκία.

Εκτός του ματς με την Ρουμανία τέθηκε η Στέλλα Κοτσάκη. Η αμυντικός της ΡΕΑ ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αποχώρησε από την προπόνηση. Την πορεία της υγείας της παρακολουθεί το ιατρικό team της Εθνικής.

Όλες οι υπόλοιπες παίκτριες που έχουν κληθεί στην αποστολή, είναι στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Αλέξη Κατηκαρίδη, για τον αγώνα με την Ρουμανία.

Την ίδια ώρα, και σύμφωνα με την ΕΠΟ, κατενθουσιασμένες ήταν οι ποδοσφαιρίστριες της Εθνικής Γυναικών και το staff της Ομάδας από την «γνωριμία» με το νέο πούλμαν των Εθνικών Ομάδων, με το οποίο πραγματοποιήθηκαν οι μετακινήσεις τους για προπονήσεις το διήμερο 19-20 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, πριν πετάξουν για Αττάλεια για τα δύο φιλικά παιχνίδια με Ρουμανία και Τουρκία.