Εθνική: Η άμυνα ξέρει από... Αγγλία

Αγώνες πρόκληση για την Εθνική οι φθινοπωρινοί με την Αγγλία για το Nations League. Για κάποιους διεθνείς οι παραστάσεις από το «Νησί» θα παίξουν σημαντικό ρόλο. 

Εθνική: Η άμυνα ξέρει από... Αγγλία

Περισσότερο με ενθουσιασμό παρά με αίσθηση ατυχίας αντιμετωπίζει η πλειονότητα των Ελλήνων διεθνών την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν την Αγγλία στο Nations League, καθώς αυτοί οι μεγάλοι αγώνες απέναντι στους κορυφαίους πάντοτε προκαλούν μεγάλες ευκαιρίες ανάδειξης.

Υπάρχουν ωστόσο και κάποιοι παίκτης της Εθνικής ομάδας που δεν θα νιώσουν και... δέος απέναντι στην Εθνική Αγγλίας, έχοντας ήδη μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις από τους συλλόγους τους στο «Νησί». Κι έχουν ήδη αντιμετωπίσει πολλές φορές τα μεγάλα αστέρια του Γκάρεθ Σουθγκέιτ, απλώς τώρα θα τα βρουν μπροστά τους μαζεμένα.

Όλοι αυτοί οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Αγγλία είναι αμυντικοί και αυτό επίσης μπορεί να αποδειχτεί θετικό όταν θα έρθει η ώρα των αναμετρήσεων για τον όμιλο της League B στον οποίο ανέβηκε η ελληνική ομάδα.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος με τη Νότιγχαμ δεν είναι βασικός, αλλά έχει ήδη μάθε πράγματα από την Premier League. Περισσότερα σίγουρα ο Κώστας Τσιμίκας με την Λίβερπουλ και ο Ντίνος Μαυροπάνος με την Γουέστ Χαμ. Αλλά και πολλές συμμετοχές από τον Τζόρτζ Μπάλντοκ στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και τον Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς (έστω κι αν φέτος παίζει στην Championship).

Μέχρι τότε, πάντως, υπάρχουν άλλες προτεραιότητες για την ελληνική ομάδα.