Ανανεώνει με την Ισπανία ο Ντε λα Φουέντε

Πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας βρίσκεται ο Λουίς ντε λα Φουέντε.

Ανανεώνει με την Ισπανία ο Ντε λα Φουέντε

Στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Ισπανίας θα παραμείνει για αρκετά ακόμα χρόνια ο Λουίς ντε λα Φουέντε, ο οποίος πρόκειται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Ομοσπονδία μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Η συνεργασία που έχει μέχρι στιγμής ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ενώ ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Ομοσπονδίας, Άλμπερτ Λούκε, είπε:

«Λοιπόν, ακόμα περιμένουμε τις υπογραφές. Πρέπει να διευθετήσουμε μερικά μικρά πράγματα που απομένουν να γίνουν, αλλά ο προπονητής και η ομοσπονδία συμφωνούν ότι θα συνεχίσουν. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη δουλειά του.

Ήμασταν πρωταθλητές του Nations League, ήμασταν στην κορυφή του ομίλου (στα προκριματικά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα). Η αρμονία εντός της Εθνικής ομάδας είναι φανταστική, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε με την δουλειά που ξεκινήσαμε πριν από ένα χρόνο».

Στο μεταξύ, ο Ντε λα Φουέντε, σημείωσε: «Πρέπει να περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή. Όταν δύο μέρη καταλάβουν το ένα το άλλο... και η ομοσπονδία και εγώ συμφωνούμε. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».