Κατάρ: Τέλος από την εθνική ο Κάρλος Κεϊρόζ, ανέλαβε ο Μάρκεθ Λόπεθ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας του Κατάρ αποτελεί ο Κάρλος Κεϊρόζ και ο Μάρκεθ Λόπεθ τον διαδέχεται στον πάγκο.

Κατάρ: Τέλος από την εθνική ο Κάρλος Κεϊρόζ, ανέλαβε ο Μάρκεθ Λόπεθ

Ούτε έναν χρόνο δεν πρόλαβε να συμπληρώσει ο Κάρλος Κεϊρόζ στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας του Κατάρ.

Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο προπονητή, ενώ τη θέση του τελευταίου ανέλαβε πλέον ο Ισπανός Μάρκεθ Λόπεθ.

«Ο προπονητής θα είναι επικεφαλής της εθνικής ομάδας του Κατάρ στο Κύπελλο Ασίας του 2023, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Κατάρ το επόμενο έτος. Η Ομοσπονδία εκφράζει την ευγνωμοσύνη και την εκτίμηση στην Αλ-Ουκράχ για τη συνεργασία και τη συγκατάθεσή της στη διευκόλυνση του διορισμού του προπονητή Μάρκεθ Λόπεθ ως προπονητή της εθνικής ομάδας για την επόμενη περίοδο», τονίζει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, ενώ νωρίτερα ανέφερε για τον Κεϊρόζ:

«Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Κατάρ ανακοίνωσε ότι η θητεία του Πορτογάλου προπονητή Κάρλος Κεϊρόζ ως προπονητής της εθνικής ομάδας του Κατάρ έληξε φιλικά με κοινή συμφωνία μεταξύ των δύο μερών. Η Ομοσπονδία εκφράζει την ειλικρινή της ευγνωμοσύνη στον προπονητή Κεϊρόζ για την ακλόνητη αφοσίωση, την ηγεσία και τη συνεισφορά του κατά τη θητεία του ως προπονητής της εθνικής ομάδας. Του ευχόμαστε επιτυχία στις μελλοντικές του προσπάθειες».