Εθνική Γυναικών: Από τον ήλιο στο χιόνι (pics)

Έπειτα από μια... οδύσσεια την Κυριακή, η Εθνική Γυναικών προπονήθηκε σήμερα (4/12) χωρίς προβλήματα στο Κατοβίτσε ενόψει του αυριανού (5/12, 2000) αγώνα με την Πολωνία για το Women's Nations League. Τα πλάνα για την ενδεκάδα. 

Εθνική Γυναικών: Από τον ήλιο στο χιόνι (pics)
ΦΩΤΟ: epo.gr

Η Εθνική Γυναικών βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής στο παγωμένο -και στολισμένο- Κατοβίτσε, όπου την Τρίτη 05/12 (20:00, NS Start) θα αντιμετωπίσει στη γειτονική πόλη Σοσνόβιεκ την Πολωνία, στην προσπάθειά της να διεκδικήσει τη νίκη για να παραμείνει στη League B του Women's Nations League. Προπόνηση στο γήπεδο του αγώνα, χωρίς προβλήματα ο κ. Κατηκαρίδης.

Η Εθνική Ομάδα ξεκίνησε από την ήλιο της Κρήτης την Κυριακή 03/12, για να φτάσει το βράδυ της ίδιας μέρας στο Κατοβίτσε και να συναντήσει στην πόλη του πολωνικού νότου ένα Χριστουγιαννιάτικο σκηνικό, καθώς τα πάντα είναι άσπρα και στολισμένα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αλέξης Κατηκαρίδης που προσάρμοσε την προπόνηση στον δύσκολο, λόγω πάγου, αγωνιστικό χώρο του Zagłebiowski Park Sportowy, καθώς αναμένονται ανάλογες συνθήκες και στον αγώνα, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο έχει να διαχειριστεί τη διαφορά από τις καιρικές συνθήκες της Ελλάδας - και δη της Κρήτης, καθώς η θερμοκρασία κυμαίνεται από -4 έως -6 βαθμούς Κελσίου, αλλά και την κούραση των παικτριών από το ταξίδι.

Στις τάξεις της ελληνικής ομάδας έχει γίνει κατανοητό ότι ο αγώνας αυτός αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για παραμονή στη League B της UEFA, ωστόσο από μόνο του το γεγονός ότι η Εθνική βρίσκεται στο παιχνίδι της παραμονής ως την τελευταία αγωνιστική απέναντι σε τρεις πανίσχυρους αντιπάλους στον όμιλο, έχοντας σημειώσει μάλιστα και νίκη επί ενός εξ αυτών, αποτελεί από μόνο του επίτευγμα.

Στα αγωνιστικά, δεν αναμένονται εκπλήξεις από τον ομοσπονδιακό τεχνικό με την Νάση να βρίσκεται στο τέρμα και τις Πατερνά, Παλαμά, Σιδηρά και Μήτκου μπροστά της από δεξιά προς τα αριστερά. Η αρχηγός Κακαμπούκη θα είναι στον άξονα έχοντας πλάι της τη Μάρκου και τη Σαρρή. Η τριάδα μπροστά αναμένεται να αποτελείται από τις Γιαννακά, Χαμαλίδου και Σπυριδωνίδου. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης η Καλδαρίδου και η Γεωργίου.

Δείτε φωτογραφίες από το Κατοβίτσε: