Εθνική Γυναικών: Μια ακόμη «γεμάτη» μέρα στο Ηράκλειο (pics)

Σε υψηλούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών στο Ηράκλειο για τον αγώνα με τη Σερβία την Παρασκευή (01/12) στο γήπεδο του ΟΦΗ (17:00) για το UEFA Women's Nations League.

Εθνική Γυναικών: Μια ακόμη «γεμάτη» μέρα στο Ηράκλειο (pics)
Φωτό: epo.gr

Στην προπόνηση της Εθνικής Γυναικών που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο «Θ. Βαρδινογιάννης», ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αλέξης Κατηκαρίδης εστίασε σε θέματα τακτικής. Το πρωί παίκτριες της Εθνικής επισκέφθηκαν Δημοτικά σχολεία.

Η Χαρούλα Δημητρίου, η Ιωάννα Χαμαλίδου, η Ειρήνη Νεφρού, η Βεατρίκη Σαρρή, η Σούλα Σπυριδωνίδου και η Τατιάνα Γεωργίου επισκέφθηκαν συνολικά 5 Δημοτικά σχολεία του Ηρακλείου, μίλησαν στα παιδιά για το γυναικείο ποδόσφαιρο και την Εθνική Γυναικών και κάλεσαν μαθητές, μαθήτριες, δασκάλους και δασκάλες να στηρίξουν την Εθνική στον αγώνα με τη Σερβία. Οι διεθνείς ποδοσφαιρίστριες μοίρασαν πολλά αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον των Media της Κρήτης για την Εθνική Γυναικών είναι ιδιαίτερα έντονο και τα αιτήματα για συνεντεύξεις είναι πολλά. Παίκτριες της Εθνικής μίλησαν σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και τηλεοπτικές εκπομπές.