Women's Nations League: Υποδοχή και στην Εθνική Σερβίας (pics)

Εκτός από την Εθνική μας ομάδα τα μέλη της ΕΠΣ Ηρακλείου επεφύλαξαν ζέστη υποδοχή και στην αποστολή της Εθνικής Σερβίας.  

Women's Nations League: Υποδοχή και στην Εθνική Σερβίας (pics)

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας (27/11) η αποστολή της Εθνικής Σερβίας για το ματς με την Ελλάδα (01/12, 17:00), την οποία υποδέχθηκαν μέλη της ΕΠΣ Ηρακλείου, που πρόσφεραν ανθοδέσμες και παραδοσιακά γλυκά στις Σέρβες παίκτριες, στους προπονητές και στους συνοδούς, ακριβώς όπως έκαναν και με την ελληνική Εθνική Ομάδα.

Μία κίνηση που τονίζει το πραγματικό νόημα και τους σκοπούς του ποδοσφαίρου, το οποίο εκτός από δημοφιλέστερο σπορ αποτελεί και σημείο αναφοράς για τη φιλία λαών και ανθρώπων! Τα μέλη της σερβικής αποστολής ένιωσαν έκπληξη και συγκίνηση καθώς δεν περίμεναν τέτοια υποδοχή και στην προπόνησή τους το μεσημέρι της Τρίτης σχολίαζαν το γεγονός με ιδιαίτερη χαρά.

Μαζί με την Σερβία… υποδοχή και στους διεθνείς της Εθνικής Κ15

Περιμένοντας το βράδυ της Δευτέρας την αποστολή της Εθνικής Γυναικών Σερβίας, προκειμένου να την καλωσορίσει στο Ηράκλειο, η αντιπροσωπεία της ΕΠΣΗ υποδέχτηκε και δύο ταλέντα που πριν λίγες ημέρες φόρεσαν το εθνόσημο της Εθνικής Κ15.

Πρόκειται για τον Γιάννη Ρυακιωτάκη και τον Ζαχαρία Πετούση, ποδοσφαιριστές και οι δύο της Κ15 του ΟΦΗ, που ήταν μεταξύ των κλήσεων του Ομοσπονδιακού προπονητή κ. Χατζόπουλου και συμμετείχαν με την Εθνική στο αναπτυξιακό τουρνουά Προπαίδων (Κ15) που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στη Στάρα Πάζοβα της Σερβίας.