Εθνική Γυναικών: Διπλή προπόνηση στο Ηράκλειο

Με διπλή προπόνηση συνέχισε την προετοιμασία της για το ματς με τη Σερβία (01/12) η Εθνική Γυναικών. Αποχώρησε η Δοϊρανλή, ενσωματώθηκαν Σαρρή, Γιαννακά, Νάση και Χαλατσογιάννη.

Εθνική Γυναικών: Διπλή προπόνηση στο Ηράκλειο
Φωτό: @EthnikiOmada / Twitter

Στον απόηχο του τραυματισμού της Φανής Δοϊρανλή, η Εθνική Γυναικών συνέχισε με διπλή προπόνηση, το πρωί στο Παγκρήτιο Στάδιο και το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, την προετοιμασία της για τον αγώνα με τη Σερβία (01/12, 17.00) στο πλαίσιο του Women's Nations League.

Αναφορικά με τον τραυματισμό της Δοϊρανλή, η διάγνωση των γιατρών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Κρήτης είναι «εξάρθρημα ποδοκνημικής με συνοδό κάταγμα περόνης». Η διεθνής παίκτρια αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και πιθανότατα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ώστε να επιταχυνθεί η ανάρρωσή της.

Κατά τα άλλα η προετοιμασία για τον αγώνα με τη Σερβία («Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», 01/12/2023, 17:00, ελεύθερη είσοδος φιλάθλων, τηλεοπτική μετάδοση από Nova) συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς, μετά το σοκ που υπέστησαν όλα τα μέλη της αποστολής από τον τραυματισμό της διεθνούς παίκτριας, ο οποίος μάλιστα συνέβη σε ανύποπτη στιγμή από ένα στραβοπάτημα. Στην αποστολή ενσωματώθηκαν και οι Σαρρή, Γιαννακά, Νάση και Χαλατσογιάννη που βραβεύτηκαν τη Δευτέρα 27/11 στην ετήσια γιορτή του ΠΣΑΠΠ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Την Τετάρτη 29/11 η Εθνική θα προπονηθεί στο γήπεδο του ΟΦΗ στις 17:00 και την Πέμπτη 30/11 την ίδια ώρα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Την ίδια ημέρα το βράδυ η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου θα παραθέσει δείπνο στις αποστολές της Ελλάδας και της Σερβίας σε εστιατόριο στο Γάζι.

Πριν την προπόνηση της Πέμπτης (16:20) θα πραγματοποιηθεί Media day με δηλώσεις του προπονητή Αλέξη Κατηκαρίδη και διεθνών ποδοσφαιριστριών.