Τσιτσιπάς: «Μεγάλο ταλέντο ο Κωνσταντέλιας»

Δηλώσεις μετά την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με τη Γαλλία παραχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Τσιτσιπάς: «Μεγάλο ταλέντο ο Κωνσταντέλιας»

Στις κερκίδες της OPAP Arena βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 21/11 ο Στέφανος Τσιτσιπάς με σκοπό να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με τη Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο Έλληνας τενίστας αναφέρθηκε στην αναμέτρηση και τόνισε πως ξεχώρισε το ταλέντο του Κωνσταντέλια και τη μαχητικότητα του Μπακασέτα, ενώ από τους Γάλλους εντύπωση του έκανε ο Γκριεζμάν.

Παράλληλα μίλησε και για τους δικούς του στόχους λέγοντας πως για το 2024 θέλει να πιάσει το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης και να κερδίσει ένα Grand Slam.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τους παίκτες που του άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις: «Θα ξεκινήσω από τους φιλοξενούμενους και τον Γκριεζμάν, αυτός μου έκανε εντύπωση αρχικά. Από την κίνησή του και την ικανότητα του στο γήπεδο. Όπως επίσης και από τον Μπακασέτα. Έκανε τρομερή δουλειά ήταν ένας πολεμιστής. Και οι νέοι της Εθνικής νιώθω πως είναι μεγάλο ταλέντο ο Κωνσταντέλιας. Φάνηκε και μου έκανε εντύπωση. Ήταν λίγο αμήχανος στην αρχή, αλλά τον καταλαβαίνω. Έχω περάσει και εγώ από αυτές τις στιγμές. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Για το αν αισθάνεται βάρος που διαφημίζει την Ελλάδα και γεμίζει τα court: «Δε νιώθω βάρος, πιο πολύ περηφάνια και ανακούφιση. Είχα όνειρο από μικρή ηλικία το τένις να είναι εκεί που βρίσκεται τώρα στη χώρα μας. Είχα πάντα σαν είδωλο τον Παγδατή. Νιώθω περηφάνια για αυτό που έχουμε πετύχει εγώ και η Μαρία (Σάκκαρη), έχουμε δουλέψει σκληρά, νιώθω περήφανος και με αυτή και μαζί κτίζουμε μια βάση και δίνουμε ένα όραμα να πιστέψουν νεότερα παιδιά ώστε να πετύχουν ακόμη περισσότερα από εμάς. Πραγματικά το εύχομαι να φτάσουν ψηλότερα από εμάς».

Για τον στόχο του για τη νέα χρονιά: «Στόχος είναι το Νο. 1 στην παγκόσμια κατάταξη και ένα γκραν σλαμ το 2024. Μου αρέσει το "24" ως αριθμός. Η δουλειά μου είναι να είμαι έτοιμος για μια δύσκολη και επίπονη χρονιά».