Ελλάδα - Τουρκία 0-1: Ελπίζει παρά την ήττα

Η Εθνική Νέων γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Τουρκία όμως είναι ακόμη στο κόλπο της πρόκρισης στην Elite Round του EURO U19

Ελλάδα - Τουρκία 0-1: Ελπίζει παρά την ήττα

Η Εθνική Νέων ηττήθηκε με 1-0 από την Τουρκία και έτσι έμεινε στην 3η θέση του ομίλου. Εντούτοις, η νίκη της Λιθουανίας απέναντι στη Λευκορωσία, κρατά ζωντανή την Ελλάδα στο ενδεχόμενο της πρόκρισης στην Elite Round του EURO U19.

Ο Σεμίχ Κιλιτσόι ήταν ο σκόρερ για τους νικητές διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα με τέρμα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

Η ενδεκάδα της Εθνικής Νέων (Α. Θέος): Αγγελίδης - Φίλων, Καστίδης, Λάσκαρης - Γεωργιάδης, Κοττάς, Κοντούρης, Γκούμας, Σημαντηράκης - Κωστούλας, Παπακανέλλος. Έπαιξαν επίσης οι: Κοντορούχας, Δεληγιάννης, Καλοσκάμης, Κοντονίκος, Μουζακίτης.

Με την ήττα αυτή και παράλληλα τη νίκη της Λιθουανίας επί της Λευκορωσίας (2-0), προέκυψε τριπλή ισοβαθμία της Ελλάδας με Λιθουανούς και Λευκορώσους, με την ομάδα του Τάσου Θέου να καταλαμβάνει οριστικά την 3η θέση στον όμιλό της (πέρασαν απ’ ευθείας Τουρκία και Λιθουανία, ενώ η Λευκορωσία τερμάτισε τελευταία).

Ωστόσο, η Εθνική μας ομάδα πρέπει να περιμένει να ολοκληρωθούν όλα τα ματς των προκριματικών, για να διαπιστωθεί αν θα είναι η καλύτερη 3η όλων των ομίλων, που επίσης παίρνει την πρόκριση για την Elite Round.