Πλήγμα για τη Γεωργία με Κβαρατσχέλια

Χάνει τον ημιτελικό των play off για το Euro ο Χβίτσα Κβαρατσχέλια, Το αστέρι της Γεωργίας θα παίξει με την Ελλάδα εάν προκριθούν στον τελικό οι δύο ομάδες. 

Πλήγμα για τη Γεωργία με Κβαρατσχέλια

Η Γεωργία θα υποδεχτεί πιθανότατα το Λουξεμβούργο στον έναν ημιτελικό μπαράζ για την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος χωρίς το μεγάλο της αστέρι.

Ο Χβίτσα Κβαρατσχέλια της Νάπολι συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική την οποία θα εκτίσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, από το οποίο θα λείψει ο κορυφαίος παίκτης του Λουξεμβούργου, ο Ντάνιελ Σινάνι, επίσης λόγω τιμωρίας από την αποβολή του στο ματς με το Λιχτενστάιν.

Όλα αυτά την ώρα που ο Γεωργιανός άσος είναι κοντά σε συμφωνία με τη Νάπολι για νέο πολυετές συμβόλαιο με πολύ αυξημένες απολαβές.

Η ομάδα που θα περάσει από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν, εφόσον βέβαια οι Καζάκοι δεν κάνουν την υπέρβαση και αποκλείσουν απόψε (20/11) τη Σλοβενία. Σε μία τέτοια περίπτωση η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Λουξεμβούργο στον ημιτελικό.