Ολυμπιακός: Η ταλαιπωρία και η προσμονή του Ελ Κααμπί

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί βρίσκεται στα βάθη της Αφρικής για τον αγώνα του Μαρόκου με την Τανζανία (του Σαμάτα του ΠΑΟΚ) και περιμένει ένα γκολ για να «σπάσει» το αρνητικό σερί του με τον Ολυμπιακό. 

Ολυμπιακός: Η ταλαιπωρία και η προσμονή του Ελ Κααμπί

Το πρώτο του παιχνίδι για τα προκριματικά του Μουντιάλ δίνει την Τρίτη (21/11) στην Τανζανία η Εθνική Μαρόκου και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί βρίσκεται στην αποστολή και περιμένει να αγωνιστεί με στόχο να βοηθήσει την ομάδα του για τη νίκη, αλλά και να «σπάσει» το αρνητικό του σερί στο σκοράρισμα.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έβαλε μαζεμένα γκολ στην αρχή της σεζόν, αλλά έχει να σκοράρει με τον σύλλογό του από τα τέλη Σεπτέμβρη, ενώ το τελευταίο του γκολ ήταν με το Μαρόκο στις 14 Οκτωβρίου εναντίον της Ακτής Ελεφαντοστού.

Έκτοτε δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα και εφόσον παίξει σε αυτό το ματς (καθώς είναι βασικός το τελευταίο διάστημα) περιμένει να σταματήσει η αφλογιστία του. Η Τανζανία έχει σέντερ φορ τον Αλί Σαμάτα του ΠΑΟΚ που είχε δώσει την ασίστ για το νικητήριο γκολ στην πρεμιέρα με τον Νίγηρα.

Ο Ελ Κααμπί αναμένεται να επιστρέψει την Πέμπτη (23/11) στην Ελλάδα και είναι αμφίβολο εάν θα είναι σε κατάσταση ετοιμότητας για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό, το Σάββατο 25 του μηνός.