Εθνική: Χωρίς Πογέτ σε πάγκο και συνέντευξη Τύπου

Η Εθνική προπονήθηκε στη Νέα Σμύρνη για το ματς με την Γαλλία, στο οποίο δεν θα έχει στον πάγκο τον τιμωρημένο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος δεν θα μιλήσει και στη συνέντευξη Τύπου. 

Εθνική: Χωρίς Πογέτ σε πάγκο και συνέντευξη Τύπου

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Κυριακής (19/11) για τον αγώνα της Τρίτης (21/11) με τη Γαλλία. Η προπόνηση έγινε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και η προετοιμασία θα συνεχιστεί με την τελευταία προπόνηση τη Δευτέρα (20/11) στην OPAP Arena.

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν θα μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου και δεν θα είναι στον πάγκο καθώς είναι τιμωρημένος από την αποβολή του στο ματς με την Ολλανδία.

Η ενημέρωση από την ΕΠΟ

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Εθνικής Ανδρών στο γήπεδο Νέας Σμύρνης ενόψει του τελευταίου αγώνα της για τα European Qualifiers με την Γαλλία την Τρίτη 21 Νοεμβρίου και ώρα 21:45 στην OPAP Arena.

Στην αυριανή συνέντευξη Τύπου της ελληνικής ομάδας, το τεχνικό επιτελείο θα εκπροσωπήσει ο κ. Τζεράρντ Νους, ο Ισπανός συνεργάτης του κ. Πογέτ, ο οποίος θα βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής στον αγώνα με την Γαλλία. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πογέτ αποβλήθηκε στον αγώνα με την Ολλανδία και στο μεθαυριανό παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής που του επιβλήθηκε.

Πρόγραμμα προπονήσεων/Συν. Τύπου

Ελλάδα

12:00 (OPAP Arena) Συνέντευξη Τύπου

17:00 (Νέα Σμύρνη) Προπόνηση

Γαλλία

18:00 (OPAP Arena) Συνέντευξη Τύπου

19:00 (OPAP Arena) Προπόνηση