Παρί Σεν Ζερμέν: Ανησυχία με Ζαίρ-Εμερί που υπέστη διάστρεμμα

Έντονη είναι η ανησυχία στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν για τον τραυματισμό του Γουόρεν Ζαΐρ-Εμερί, που υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο στο ματς της Γαλλίας με το Γιβραλτάρ.

Παρί Σεν Ζερμέν: Ανησυχία με Ζαίρ-Εμερί που υπέστη διάστρεμμα

Ο Γουόρεν Ζαΐρ-Εμερί δεν θα ξεχάσει ποτέ το ντεμπούτο του στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, όταν βρήκε δίχτυα στο 14-0 επί του Γιβραλτάρ με τους «μπλε» να καταγράφουν μάλιστα και νέο ρεκόρ στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Από το παιχνίδι ωστόσο, ο διεθνής άσος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού και τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων έδειξαν ότι υπέστη διάστρεμμα. Ο παίκτης επέστρεψε στο Παρίσι και δεδομένα δεν θα αγωνιστεί στο ματς των «μπλε» που ακολουθεί κόντρα στην Ελλάδα.

Στην Παρί όμως επικρατεί ανησυχία για το πρόβλημα του ποδοσφαιριστή, καθώς όπως σημειώνουν γαλλικά δημοσιεύματα ο Ζαΐρ-Εμερί αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για αρκετό διάστημα. Στους Παριζιάνους περιμένουν τα νέα αποτελέσματα των εξετάσεών που θα δείξουν το μέγεθος του προβλήματός του, με τις πρώτες πληροφορίες να υποστηρίζουν ότι θα χάσει τουλάχιστον τους επόμενους τέσσερις αγώνες των πρωταθλητών.