Εθνική: Κρατάει το πρώτο μέρος

Όρεξη και σοβαρότητα στο πρώτο ημίχρονο για την Εθνική, «αγγαρεία» στο δεύτερο μέρος.

Εθνική: Κρατάει το πρώτο μέρος

Με θετική ψυχολογία θα πάει η Εθνική στον τελευταίο αγώνα των European Qualifiers απέναντι στην Γαλλία (21/11, 21.45) μετά την νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας στο «Γ. Καμάρας».

Η «γαλανόλευκη» μπήκε με προσήλωση και διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο αντιμετωπίζοντας με απόλυτη σοβαρότητα το φιλικό. Οι Μπάλντοκ και Χατζηδιάκος έπρεπε να πάρουν ρυθμό μετά την επιστροφή τους στην δράση ενώ οι διεθνείς είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν αυτοματισμούς ενόψει των μπαράζ του UEFA Nations League.

Η αριστερή πλευρά με Τσιμίκα και Κωνσταντέλια φάνηκε να «ρολάρει» ικανοποιητικά με αρκετές συνεργασίες οι οποίες δημιούργησαν προβλήματα στους Νεοζηλανδούς. Για τον μπακ της Λίβερπουλ δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά, ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ ωστόσο απέδειξε για ακόμη μια φορά πως του ανήκει όχι μόνο το μέλλον αλλά και… το παρόν.

Το δεύτερο ημίχρονο μάλλον αντιμετωπίστηκε ως τυπική διαδικασία και από τις δύο ομάδες με τον ρυθμό να πέφτει εντελώς και να δημιουργούνται ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Σημαντικό είναι δε ότι η Εθνική κράτησε το μηδέν, αφού αυτό θα είναι το πρώτο ζητούμενο τόσο στα πλέι οφ του Μαρτίου όσο και σε μια ενδεχόμενη παρουσία στα γήπεδα της Γερμανίας.