Γερμανία: Χωρίς Τερ Στέγκεν κόντρα σε Τουρκία και Αυστρία

Τις υπηρεσίες του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν θα στερηθεί η Εθνική Γερμανίας από τα φιλικά κόντρα σε Τουρκία και Αυστρία.

Γερμανία: Χωρίς Τερ Στέγκεν κόντρα σε Τουρκία και Αυστρία

Χωρίς τον Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν θα παραταχθεί η Εθνική Γερμανίας στα φιλικά κόντρα σε Τουρκία (18/11) και Αυστρία (21/11).

Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα ταλαιπωρείται από ένα τραυματισμό στην πλάτη και δε θα είναι σε θέση να βοηθήσει την Εθνική του ομάδα ενώ αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στη Βαρκελώνη.

«Ο Μαρκ Αντρέ θα χάσει και τους δύο αγώνες. Έχει έντονο πόνο στην πλάτη. Πιθανότατα θα επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα. Δεν μπορεί να προπονηθεί και δεν μπορεί να παίξει. Δεν μπορώ να πω ακριβώς τι συνέβη. Έχει έναν έντονο πόνο στην πλάτη που περιορίζει την κίνησή του. Το ένιωσε λίγο χθες στην προπόνηση αλλά σήμερα επιδεινώθηκε», δήλωσε ο τεχνικός των Γερμανών, Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Μας εξέπληξαν λίγο τα νέα για τον Τερ Στέγκεν που ήρθαν μόλις σήμερα το απόγευμα. Θα πρέπει να περιμένουμε τώρα την τελευταία προπόνηση πριν πάρουμε απόφαση για το ποιος θα παίξει.

Πρέπει να δείξουμε σταθερότητα στην άμυνα. Δεν πρέπει να χάσουμε την κατοχή, διότι αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να αμυνθούμε. Η αμυντική σταθερότητα ειδικά πριν από ένα τουρνουά είναι σημαντική»