Εθνική Ελλάδας: «Πρόβα» μπαράζ κόντρα στη Νέα Ζηλανδία

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει σήμερα (17/11, 19:00, Alpha) τη Νέα Ζηλανδία στο «Γ. Καμάρας» σε ένα φιλικό… προσομοίωσης των μπαράζ του UEFA Nations League.

Εθνική Ελλάδας: «Πρόβα» μπαράζ κόντρα στη Νέα Ζηλανδία

Ρεπό από τα European Qualifiers έχει αυτήν την αγωνιστική η Εθνική Ελλάδας και έτσι το συγκρότημα του Γκουστάβο Πογέτ θα αντιμετωπίσει σήμερα (17/11, 19:00, Alpha) στο «Γ. Καμάρας» την Νέα Ζηλανδία σε φιλική αναμέτρηση.

Στη «γαλανόλευκη» θα χρησιμοποιήσουν τον εν λόγω αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, ως προσομοίωση για τα μπαράζ του UEFA Nations League και τον επικείμενο αγώνα με την Γαλλία (21/11, 21:45) ως «πρόβα» για τα ματς του Euro, με την ελπίδα πάντα ότι θα βρίσκεται εκεί.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής όπως ο Κωνσταντέλιας και ο Κουλιεράκης. Θυμίζουμε πως από το ματς με τη Γαλλία θα απουσιάσουν οι Μάνταλος και Κουρμπέλης ενώ ούτε χθες προπονήθηκε ο Σιώπης. Την ίδια ώρα, τιμωρημένος είναι και ο Πογέτ και έτσι δεν θα βρεθεί στον πάγκο της Εθνικής κόντρα στους «τρικολόρ».

Το ευχάριστο για τον Γκουστάβο Πογέτ είναι ότι επιστρέφουν στη διάθεσή του οι Μπάλντοκ και Χατζηδιάκος, οι οποίοι έλειψαν από τα προηγούμενα παιχνίδια. Οι Έλληνες διεθνείς θα προπονηθούν στις 10:00 στη Νέα Σμύρνη πριν το απογευματινό φιλικό.

Αξίζει να αναφερθεί πως παρότι η Νέα Ζηλανδία βρίσκεται στην 103η θέση της παγκόσμιας κατάταξης (η Ελλάδα είναι 51η), έφτασε μια ανάσα από την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ πέρσι.