Κουρμπέλης: «Ο καθένας στην Εθνική αγκαλιάζει τον Πογέτ»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αναφέρθηκε στον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής, Γκουστάβο Πογιέτ, ενόψει και του φιλικού αγώνα με αντίπαλο τη Νέα Ζηλανδία.

Κουρμπέλης: «Ο καθένας στην Εθνική αγκαλιάζει τον Πογέτ»

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου υποδέχεται αύριο (17/11, 19:00, ALPHA) σε φιλικό αγώνα τη Νέα Ζηλανδία. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως επίσης και για τον ομοσπονδιακό προπονητή της «γαλανόλευκης», Γκουστάβο Πογιέτ.

Για την παρουσία του στην αποστολή: «Είναι η μόνη μας ευκαιρία να δουλέψουμε για τον τελικό μας στόχο, που είναι τα τελικά του Euro. Από την πρώτη στιγμή που τιμωρήθηκα, ήθελα να είμαι στις κλήσεις, να βοηθήσω, να είμαι ανάμεσα στα ποδιά. Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τον Πογέτ: «Μπορεί να κουράζει που το λέμε συνέχεια, ο καθένας που ανήκει στο γκρουπ αγκαλιάζουμε τον κόουτς και προσπαθούμε να τον κάνουμε να αισθανθεί όμορφα».

Για το ότι δεν θα βρεθούν όλοι παίκτες στα ματς του Μαρτίου και στο Euro: «Δεν το συζητάμε. Κανένας δεν θέλει να το έχει στο μυαλό μου. Ας ελπίσουμε να γίνει κάτι και να είμαστε όλοι, γιατί όλοι έχουμε συνεισφέρει, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Το φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία: «Η Νέα Ζηλανδία είναι στην κατηγορία της δυναμικότητας ομάδας που θα αντιμετωπίσουμε τον Μάρτιο και η Γαλλία και η Ολλανδία, μόνο τέτοιες ομάδες θα συναντήσουμε. Είναι καλά τεστ για να δούμε πού βρισκόμαστε».