Μάνταλος: «Να μας γίνεται η νίκη συνήθεια στην Εθνική»

Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε για τους στόχους της Εθνικής ενόψει και του φιλικού αγώνα με αντίπαλο τη Νέα Ζηλανδία.

Μάνταλος: «Να μας γίνεται η νίκη συνήθεια στην Εθνική»

Για τους στόχους της Εθνικής ομάδας αναφέρθηκε ο Πέτρος Μάνταλος ενόψει και του αυριανού (17/11, 19:00, ALPHA) φιλικού αγώνα με αντίπαλο τη Νέα Ζηλανδία στη Ριζούπολη. Ο επιθετικός της ΑΕΚ επεσήμανε αρχικά για το ματς της «γαλανόλευκης»:

«Θα δείτε ένα παιχνίδι, όπως τα τελευταία της Εθνικής, που θα παίζει για να το κερδίσει. Πρέπει να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο, να συνεχίσει και να τις γίνεται συνήθεια, κάτι που της είχε λείψει τα τελευταία χρόνια. Η Νέα Ζηλανδία είναι μία καλή ομάδα και θα γίνει ένας ωραίος ποδοσφαιρικός αγώνας».

Για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ακολουθεί ο κομβικός αγώνας με αντίπαλο τη Γαλλία στα προκριματικά του Euro 2024, με τον Μάνταλο να τονίζει:

«Σίγουρα λέμε ότι κοιτάμε τη Νέα Ζηλανδία, αλλά είναι σημαντικό το ματς και με τη Γαλλία. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να νικήσουμε τη Νέα Ζηλανδία».

Για την απουσία του κόσμου από τις εξέδρες του γηπέδου υπογράμμισε: «Δεν μπορεί να είναι κανείς χαρούμενος, δεν έχω ακριβώς τους λόγους που δεν θα υπάρχει κόσμος. Ελπίζω να είναι μία κακή παρένθεση», ενώ για τα ματς του Μαρτίου είπε:

«Τα τελευταία χρόνια η Εθνική τέτοια παιχνίδια, εύκολα ή δύσκολα τα παίρνει. Να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε, θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε».