Σουρλής: «Πιστεύω θα βάλω πάλι γκολ - Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Δηλώσεις για λογαριασμό της Εθνικής Ελπίδων παραχώρησε ο Βασίλης Σουρλής.

Σουρλής: «Πιστεύω θα βάλω πάλι γκολ - Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Για την επικείμενη αναμέτρηση με τα Νησιά Φερόε μίλησε για λογαριασμό της Εθνικής Ελπίδων ο Βασίλης Σουρλής.

Ο μεσοεποθετικός του Ολυμπιακού, που αγωνίζεται ως δανεικός με τον Αστέρα Τρίπολης, τόνισε ότι τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι, ενώ έκανε κάλεσμα στον κόσμο να είναι στο πλευρό της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι που έρχεται με τα Νησιά Φερόε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έρχονται δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια αρχικά με τα Νησιά Φερόε και αμέσως μετά με την Πορτογαλία. Πρώτα κοιτάμε τον αγώνα με τα Φερόε που είναι εξαιρετικά σημαντικός και τον οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και τακτικά να είμαστε έτοιμοι και πιστεύω πως το τέλος το αποτέλεσμα θα είναι καλό για την ομάδα μας».

Το μήνυμα του προς τον κόσμο: «Την προηγούμενη φορά είχε πάρα πολύ κόσμο και γενικά στα όσα παιχνίδια έχω παίξει με την Εθνική Ελπίδων είναι η πρώτη φορά που είδα ένα τόσο γεμάτο γήπεδο. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας ξανά και είναι σημαντική η συμπαράσταση του για έχουμε και εμείς την απαιτούμενη έξτρα ώθηση που χρειαζόμαστε».

Για το γκολ του στο προηγούμενο παιχνίδι με την Κροατία και το πόσο θέλει να σκοράρει ξανά: «Ναι πιστεύω πως θα βάλω και πάλι γκολ. Έχουμε πολύ μεγάλη ποιότητα μπροστά με εξαιρετικούς παίχτες που μπορούμε να συνδυαστούμε άψογα».

Για τον δείκτη δυσκολίας στο επόμενο παιχνίδι με την Πορτογαλία: «Κοιτάμε πρώτα το παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε που είναι σημαντικό για εμάς και πρέπει να το κερδίσουμε. Σίγουρα η Πορτογαλία είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος με πολύ καλούς παίχτες όμως και εμείς έχουμε πολύ καλούς παίχτες που διαθέτουν ποιότητα και νομίζω θα είναι ένας πολύ ωραίος αγώνας».

Για το κλίμα στις τάξεις της ομάδας: «Είμαστε ένα πολύ αγαπημένο γκρουπ, μια ομάδα που είμαστε "ένα" και είναι ενωμένη σαν μια "γροθιά". Θα έπρεπε πολλά παιδιά να παίζουν περισσότερο στην χώρα μας με δεδομένο τα υπόλοιπα παιδιά που παίζουν στο εξωτερικό και όλους τους αγωνίζονται».